Paula Seling a făcut show pentru bolnavii de Covid din Spitalul Piatra Neamț. FOTO

Paula Seling a făcut show pentru bolnavii de Covid din Spitalul Piatra Neamț. FOTO
Paula Seling a făcut show pentru bolnavii și personalul medical de la Spitalul Piatra Neamț. Cântăreața a cântat aproximativ 25 de minute, iar balcoanele spitalului au fost pline de spectatori, scrie evz.ro

Conducerea spitalului din Piatra Neamț și asociația umanitară implicată în ridicarea în curtea unității sanitare a unei noi secții ATI – una modulară care să o înlocuiască pe cea distrusă de incendiul de acum câteva luni -, s-au gândit să le facă pacienților și personalului medical o surpriză. Să le ofere în dar câteva zeci de minute de relaxare, de uitare a momentelor cumplite pe care, împreună, le traversează. Și ce ”pansament” putea fi mai bun decât muzica!

Paula Seling a fost artista care a răspuns fără să stea pe gânduri invitației de a le alina suferința celor bolnavi. De a cânta câteva melodii dragi ei pentru toți cei aflați în spital: pacienți, medici, asistente, infirmiere și brancardieri. Au fost 25 de minute în care muzica a răsunat ca o speranță în fața virusului ucigaș, a scris evz.ro într-un material exclusiv. 

Paula Seling a făcut show la Spitalul Piatra Neamț. A cântat pe o scenă improvizată 

Artista și-a ținut mini-recitalul urcată pe o scenă improvizată în curtea spitalului, chiar sub balcoanele saloanelor bolnavilor. Spectatori i-au fost pacienții mai valizi, dar și doctori și asistente pentru care spectacolul nu a coincis cu vreo urgență medicală. Toți și-au ocupat locuri strategice la ferestre și în balcoane. Firește, în tot cu pandemia cu care se luptă, spectatorii Paulei au fost echipați corespunzător cu halate, măști care le-a acoperit gura și nasul, iar pe cap au avut acele capișoane din plastic. 

Firește, prestația cântăreței Paula Seling a fost răsplătită cu aplauze venite din partea publicului spectator aflat în balcoanele spitalului. 

Din păcate, sesiunea de autografe a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie, motiv pentru care fanii – pacienți, personal medical și auxiliar din Spitalul Piatra Neamț -, s-au mulțumit doar cu filmările făcute de la distanță în care au înregistrat fiecare melodie cântată pe durata celei aproape o jumătate de oră, atât cât a durat mini-recitalul. Darul Paulei Seling oferit în semn de solidaritate bolnavilor de COVID-19 și de recunoștință celor care îi îngrijesc.

Foto: evz.ro

Angelina Jolie vine cu o acuzație gravă la adresa lui Brad Pitt. Spune că prejudiciul e imens