Actrița Adriana Trandafir, show de excepție cu Romică Țociu

Actrița Adriana Trandafir, show de excepție cu Romică Țociu
Vârsta este doar o cifră în buletin pentru Adriana Trandafir și Romică Țociu. Artiștii par că trăiesc o nouă tinerețe. Cântă, dansează, sunt de nestăvilit! Au făcut din nou un show de excepție.

Au chef să îi vadă lumea cât sunt de talentați. Adriana Trandafir și Romică Țociu sunt un model pentru artiștii tineri și pentru noi toți. Sunt plini de vervă, spumoși, foarte talentați. Au făcut din nou show.

Actrița Adriana Trandafir, show de excepție cu Romică Țociu

Romică Țociu și Adriana Trandafir au avut roluri grele. Două legende latino: Rosario Flores și El Cigala

Adriana Trandafir și Romică Țociu, un cuplu de senzație. Cei doi artiști sunt concurenți la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, la Antena 1, show-ul care ne ține lipiți de ecrane în fiecare sâmbătă.

La fiecare ediție, cei doi artiști au sarcini complicate. În ediția de sâmbătă, 10 aprilie, Romică Țociu și Adriana Trandafir au avut roluri grele. Două legende latino: Rosario Flores și El Cigala.

Pentru a le ieși o transformare spectaculoasă, Cristi Iacob și Ozana Barabancea au muncit din greu cu cei doi concurenți. Artiștii au fost nevoiți să intre rapid în pielea personajelor și să cânte cu emoție, răgușală, dar și cu professionalism.

A fost show total. Romică Țociu (58 de ani) și Adriana Trandafir (64 de ani) au dansat și au cântat latino, cu nerv și bucurie.

Încă de când au urcat pe scenă au acaparat atenția tuturor cu prezența lor deosebită, dar și cu vocea. Momentul celor doi a fost unul excepțional  și apreciat de către cei patru jurați, care au rămas fără cuvinte după prestația lor. Aceștia au făcut o surpriză de proporți mari tuturor și au reușit să impresioneze de la primul vers.

Cristi Iacob: ”Umpleți scena. Bravo!”

Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut dfin nou show de zile mari la ”Te cunosc de undeva”.

„Greu, greu, ați avut un moment greu! Dar v-ați descurcat minunat, ați adus personaje în scenă, am stat cu ochii măriți, pentru că am vrut să văd. Ce să vă zic? Ne simțim bine alături de voi, pentru că umpleți scena. Bravo!”, le-a mărturisit Cristi Iacob după prestație.

Pe lângă laudele din partea juraților, și colegii de la canapea au fost surprinși de piesa lor. Raluka a fost cea care și-a dorit din suflet să îi spună Adrianei Trandafir că este o femeie superbă.

Colegii au mai afirmat că cei doi sunt sufletul acestui sezon și că reușesc de fiecare dată să transmită emoția aia de care este nevoie într-un show ca ăsta.

Andrei Ștefănescu a mărturisit că Adriana și Romică au avut un moment frumos, chiar dacă emoțiile și-au făcut simțite prezența.


Actrița Adriana Trandafir, mărturii dureroase: ”Eram sigură că am să mor”

Romică Țociu a deschis șampania luni dimineață. Ce motiv incredibil are