Marina Voica, mai spectaculoasă ca niciodată. A dansat de mama focului

Marina Voica, mai spectaculoasă ca niciodată. A dansat de mama focului
Marina Voica este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din țara noastră. Carismatica cântăreață are acum 84 de ani, iar de 15 ani s-a mutat la Breaza. Însă, românii nu au uitat-o. Au revăzut-o într-o ipostază surprinzătoare.

Ce bucurie să o revedem pe Marina Voica! A cântat ca nimeni alta, a dansat pe tocuri și a ridicat lumea în picioare. Carismatica cântăreață s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, departe de aglomerația din București, unde trăiește din amintiri. Am revăzut-o la televizor datorită lui Pepe. A fost spectaculos!

Pepe a făcut spectacol la superlativ, în ediția de sâmbătă, 10 aprilie, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”

Marina Voica, mai spectaculoasă ca niciodată

Marina Voica din nou pe micile ecrane! Show-ul ”Te cunosc de undeva” a cucerit publicul de la noi. Concurenții și jurații sunt spectaculoși, la fiecare ediție. De data aceasta, a fost Gala Latino. Cine ar fi putut câștiga? Marina Voica și Pepe, cei mai buni soliști de muzică iberică.

Este show-ul transformărilor, iar Pepe a avut un rol foarte greu. Să fie frumos ca Marina Voica, să cânte și să danseze ca marea noastră artistă.

Pepe a făcut spectacol la superlativ, în ediția de sâmbătă, 10 aprilie, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Muzica latino i-a venit mănușă, dar personajul a fost dificil. Artistul nu s-a dat bătut. A avut până și zuluful de pe frunte al artistei.

Acesta a reușit să interpreteze perfect piesa „Merequetengue”, a dansat pe tocuri și a arătat foarte aproape de personajul Marina Voica. Nu este de mirare că a cucerit pe toată lumea.

Pepe a avut rol greu

Artistul a reușit să câștige mai multe ediții de-al lungul noului sezon al transofrărilor, însă Marina Voica a reprezentat o adevărată provocare pentru el. A fost nevoit să se acomodeze cu timbrul vocal al cântăreței, să fie ”frumoasă” și să danseze pe tocuri. A câștigat ediția, iar banii vor ajunge la o familie necăjită.

Pepe a câștigat Gala cu numărul zece cu 59 de puncte, lucru de care este foarte mândru. Următorii în clasament sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu cu 51 de puncte, pe locul trei în clasament sunt Ana Baniciu și Raluka cu 43 de puncte.


Povestea tragică de dragoste a Marinei Voica

Cum se păzește de viruși Marina Voica. Are o metodă simplă