Horoscop Minerva – 25 aprilie. Spiritele se încing iar

Horoscop Minerva – 25 aprilie. Spiritele se încing iar
Ostilitățile în plan extern, țin de factori aparent incontrolabili.  Crucea în semne mutabile împinge la acțiune și la nevoia de a revendica.

Românii se pare că nu mai au încredere în premier, în guvernanți, asta în condițiile dacă au avut vreodată, și spiritele se încing iar.

Horoscop Minerva – 25 aprilie. Spiritele se încing iar

Berbec – Noile investiții aduc profituri mai bune decât te așteptai. Folosește aceaști bani pentru a investi în scheme viabile din punct de vedere financiar. Finanțele se vor stabiliza odată cu reducerea cheltuielilor. Ai grijă la sănătate astăzi, deoarece ai putea să te îmbolnăvești și să tragi cu asta o perioadă destul de lungă de timp.

 

Taur – Astăzi trebuie să lucrezi în strânsă colaborare cu membrii echipei pentru a avea rezultate mai bune. Cu efortul de grup, poți să finalizezi proiectele la timp. De asemenea, te va ajuta să îți atingi obiectivele mai devreme decât te aștepți. Abilitățile de comunicare sunt un alt domeniu la care trebuie să lucrezi pentru a-ți spori perspectivele de carieră.

 

Gemeni – Decizi din senin, să aplici pentru o poziție mai bună la birou. Eu te sfătuiesc, să iei decizii cu foarte mare atenție în ce privește la viitorul tău profesional. Dacă nu ai un loc de muncă, mitea ta sprințară găsește rapid o soluție. Totul este să nu întreci limita și să intri în conflict cu legea. Fii atent ce și cum mănânci, stomacul dă semne de oboseală.

 

Rac – Dacă vrei să vinzi sau să închizi afacerea care nu mai merge, vei avea ocazia să o faci fără prea multe probleme. Ai să rămâi surprins cum obstacolele dispar și vei găsi numeroși potențiali susținători. Pregătește-te de un examen. Aș spune că este pentru un loc de muncă. Te vei simți foarte puternic mental. Ar trebui să te ajuți cu asta și pentru menținerea sănătății.

 

Leu – Încearcă să renunți la toate obiceiurile nesănătoase pe care le ai pentru a nu avea probleme de sănătate – fumat, consumul de cafea și de alcool, săritul meselor ș.a..Ai curaj așa că acționează direct. Folosește acest moment pentru a-ți exprima emoțiile și a te apropia  de ea/el. Partenerul îți va acorda toată atenția iar tu vei fi mulțumit.

 

Fecioară – Sesizezi că astăzi există tot felul de noroace în sectorul predării și învățării. Oricare dintre ele te ajută să nu greșești. Te bucuri de un flux ușor de idei și de părerea bună a șefilor și colegilor de muncă. Poți face mici modificări care să producă rezultate pozitive pe termen lung. Totuși evită să semnezi lucrări importante acum. Ar putea exista vicii ascunse.

 

Balanță – Astăzi, comunicarea este extrem de frustrantă pentru toată lumea. Ai putea scoate la iveală un secret care să arunce totul în aer. Mușcă-ți limba dacă vrei liniște. Nu fi lipicios însă. Caută prieteni care știu să asculte atent, nu să fie cârje permanente. Este posibil să simtă aceeași tensiune puternică și nu au nevoie de o povară suplimentară.

 

Scorpion – Maniera atentă și rezervată îți va servi bine acum. Așteptă-te să vezi câteva rezultate de pe urma muncii. Perioadă de a pune un accent și pe sănătate. Aceasta poate include o discuție cu cineva de la resurse umane. Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită să analizezi prea intens orice situație dintre colegi.

 

Săgetător – Dacă au fost dificil de gestionat sau de finalizat, proiectele și negocierile sunt din nou pe drumul cel bun. Acum trebuie să îți reconstruiești și să îți reorganizezi, perspectiva. Chiar și cele mai bine planificate planuri pot fi spulberate, datorită acțiunilor neașteptate ale cuiva. O notificare juridică poate fi transformată în avantaj.

 

Capricorn – Ai șansa să faci din locul de muncă un loc mult mai plăcut în care să stai opt sau mai multe ore pe zi. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă așteaptă că te va găsi el pe tine și nu invers. Cel mai important obicei de sănătate pentru tine este somnul. Fă-l refugiul tău. Îți este permis să cheltui bani pe o saltea bună sau pe un set de lenjerie!

 

Vărsător – S-ar putea să fii deosebit de ocupat. Curiozitatea și dorința de varietate sunt puternice. Profită la maxim de orice oportunitate de a-ți extinde baza de clienți. Un fel de energie ciudată poate inspira situații extrem de plăcute. Astăzi îți aduni cei mai apropiați prieteni, parteneri sau virtuali parteneri pentru informații financiare și asistență.

 

Pești – Este excelent pentru team building și rezolvarea problemelor. Emoțiile pot rula în culise. Ar fi înțelept să ignori bârfele de la birou. Orice ar fi, te îndrepți spre un nou moment de creativitate. Nu ești singur. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Te întrebi unde este localizată intuiția, acel sentiment inexplicabil care îți spune ce trebuie să faci și ce nu.

Oprah, șocată de impactul interviului pe care l-a făcut cu ducii de Sussex. Ce spune de acuzațiile de rasism