Horoscop Minerva – 26 aprilie. Posibil să moară cineva cunoscut

Horoscop Minerva – 26 aprilie. Posibil să moară cineva cunoscut
Luna trece peste Luna Neagră din tema României și face pătrat cu Pluto. Este ca și cum sub nasul nostru se petrece ceva dar noi nu vedem. Posibil să mai moară cineva cunoscut stârnind stupoare. Posibil o persoană cunoscută din grupul celor care nu cred în virus.

Poate fi și ideea că scade numărul de îmbolnăviri, dar mie mai de grabă mi se pare că din contră.

Horoscop Minerva – 26 aprilie. Posibil să moară cineva cunoscut

Berbec – Este momentul să pui la îndoială totul – chiar și ceea ce ai cumpărat acum câteva luni convins că a fost minunat. Ce este important? Este posibil să îți dorești să bei multă apă pentru a curăța acumularea de mucozități cauzată de lactate sau pentru a atenua alte efecte ale comportamentului tău alimentar. Învață să faci lucrurile fără să judeci.

 

Taur – Astăzi este evidențiat sectorul financiar. Dacă ceva funcționează fără probleme, atunci lasă-l să meargă. Nu are sens să încerci să întrerupi fluxul atunci când totul pare să funcționeze bine împreună. Fii dispus să lucrezi în culise. Vei fi recunoscut pentru eforturile tale mai târziu.  Dacă trebuie să iei o decizie, folosește logica și raționamentul.

 

Gemeni – Este nevoie de timp și de practică pentru a cultiva obiceiul de a bea apă. Iată câteva sfaturi: adăugați lămâie proaspătă în apă pentru a spori gustul și a vă stimula sistemul imunitar. Începe cu două pahare de apă la fel ca unul. Și o ceașcă de ceai de plante înainte de culcare contează cu siguranță! Acest ritual nocturn te va hidrata și te va relaxa.

 

Rac – Maniera ta atentă și rezervată îți va servi bine. Așteaptă-te să vezi câteva rezultate din toată abnegația și munca ta. Ziua pune un accent pe sănătate. Poate include discuția cu reprezentantul medical cu care instituția ta are contract. Poate deschide ușile în orice ocupație legată de sănătate. Evită însă analiza oricărei situații între colegi.

 

Leu–Aș spune că ziua este una bună pentru a începe să înveți să-ți folosești banii. De asemenea, este posibil să primești o ofertă nouă și neașteptată, mai ales dacă lucraezi în industria modei. Dacă dorești să investești în criptomonede, inițiază-te în domeniu. Dacă te confrunți cu afecțiuni ale pielii încetează cu automedicația și du-te la medic.

 

Fecioară –Te vei descurca foarte bine, în principal datorită farmecului și abilităților tale diplomatice. Bursa nu este locul potrivit pentru a face investiții astăzi, deoarece piața de capital este foarte instabilă. Îți dorești să schimbi locul de muncă, vrei altă casă, vrei să se schimbe multe în viața ta, dar el mai bun lucru este să le iei pe rând.

 

Balanță – Investește o parte din banii pe care îi câștigi pentru zile mai grele. O bugetare corectă a ceea ce dorești te poate ajuta să faci lucrurile care se cer în gospădărie fără a simți acest lucru ca pe o pagubă. aplica pentru un nou loc de muncă. Acest nou loc de muncă îți va duce probabil cariera acolo unde îți dorești. In special designerii și graficienii.

 

Scorpion – Vei impresiona pe toată lumea cu strategia și planurile tale financiare uimitoare. Dacă ai probleme cu tensiune arterială te vei simți mai bine iar dieta îmbunătățită va începe să dea rezultate bune. Cu toate acestea, dacă ai diabet trebuie să fie foarte atent astăzi, deoarece este posibil să vezi că unele dintre probleme se complică.

 

Săgetător – Cariera va primi un mare impuls atunci când se încheie un contract în așteptare. Munca în echipă te va susține să îți finalizezi proiectele la timp. Evită orice întârziere sau neglijență legată de muncă. Dacă ai afaceri, orice investiție pe care o faci astăzi, va aduce îmbunătățiri considerabile contului personal.

 

Capricorn – Ideea de a investi bani în depozite pe termen scurt din care poți câștiga, rapid, nu este un vis. Problemele cu creșterea în greutate vor fi rezolvate doar prin mișcare. Atitudinea față de viață este pozitivă și, după mult timp, te simți relaxat și fericit. Cineva stă pe capul tău să semnezi un document legal. Nu face asta.

 

Vărsător – Ești înconjurat de oameni vorbăreți, dar tot ce simți să faci este să stai deoparte și să asculți. Nu ești gata să participi la conversații. Concentrează-te și fii cu ochii în patru. Pentru performanța excelentă la locul de muncă, contul sporește nesperat. Va fi o îmbunătățire semnificativă în comparație cu ultimele zile în ceea ce privește banii.

 

Pești – Celor care au mici afaceri, le sugerez ca astăzi să nu se gândeacă la încheierea de parteneriate, nu este momentul potrivit pentru aceasta. Unii dintre voi care ați descoperit recent că vă confruntați cu tensiunea arterială, dar acum aveți șanse mari să o controlați; urmeză sfatul medicului și poți salva o mulțime de probleme mai târziu.

Rețetă de pachețele din foi de plăcintă cu omletă și spanac