Horoscop Minerva – 27 aprilie. Racii sunt foarte creativi, iar Capricornii au chef de investiții

Horoscop Minerva – 27 aprilie. Racii sunt foarte creativi, iar Capricornii au chef de investiții
În primul rând Luna Plină care are loc în Scorpion, cu Luna peste Luna natală a României. Atât Saturn natal cât și cel în tranzit sunt lezate, adică se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple.

Potențialul belicos al Lunii pline face să răbufnească un conflict mocnit și Sindicatele să pornească, din nou, în marș forțat spre Guvern.

Horoscop Minerva – 27 aprilie. Racii sunt foarte creativi, iar Capricornii au chef de investiții

Berbec – Stimulentele sunt direct legate de performanță, astăzi. Investițiile din trecut ar putea să fie să fie un pic dezamăgitoare. Randamentul este mic față de așteptările tale. De asemenea, nu este un moment bun pentru a intra în noi parteneriate sau pentru a începe noi afaceri. Ai grijă de bunurile personale, deoarece pot apărea pierderi.

 

Taur – Ți se propune să lucrezi mai mult, să câștigi mai bine de pe o altă poziție profesională și să îți atingi obiectivele la timp. Dacă în ultima vreme ai suferisit dureri de cap, astăzi se va atenua, mai mult te vei elibera de toată tensiunea pe care ai simțit-o. Perspectiva optimistă te va asigura că te însănătoșești mai rapid decât era de așteptat. Ferește-te de curent.

 

Gemeni – Deși ești gata să intri în luptă, toți cei din jur vor liniște. Armonia și cooperarea trebuie să fie obiectivele principale în acest moment. S-ar putea să descoperi că este ceva mai mult decât te aștepți. Înțelegerea unora, chiar și puțin, ar putea însemna mai multă distracție, împreună cu mai puțină îngrijorare.

 

Rac – Este momentul perfect pentru a cere un împrumut sau pentru a finanța un proiect major. Ești într-o dispoziție foarte bună și gata să negociezi o afacere care funcționează în favoarea ta. Creativitatea este una de vârf, așa că folosește-o! Totuși, nu lăsa emoțiile intense să se adune prea mult timp, altfel pot avea loc rărbufniri nesănătoase.

 

Leu – Energia va intensifica relațiile cu cu colegii de muncă dar și cu șefii. Dacă au existat mici certuri în ultimele zile, așteaptă-te să răbufească ceva mai ampluu. Dacă relațiile se desfășoară fără probleme, atunci așteaptă-te la o creștere sau o promovare. Gândește-te la o îmbinare a abilităților și a resurselor cu ale altcuiva, pentru a avea mai multe opțiuni.

 

Fecioară – Alegerile pe care le faci sunt destul de bune pentru tine și îți vor spori perspectivele de carieră. Dacă intenționeazi să îți cumperi o nouă mașină sau un teren, trebuie să amâni ideea pentru o perioadă mai bună. Trebuie să oprești obiceiurile alimentare nesănătoase, deoarece ar putea duce la unele probleme majore în viitor.

 

Balanță – Este posibil ca munca în echipă să funcționeze extrem de bine, ceea ce te va ajuta să îți atingi obiectivele mai devreme. Fă ceva creativ, rămâi activ mental. Exercițiile fizice, în aerul proaspăt al dimineții, și consumul de alimente sănătoase, fac o mare diferență. Vei avea ocazia să-i ajuți și pe alții să aprecieze frumusețea și armonia.

 

Scorpion – Unii dintre voi vor dezvolta interesele și hobby-urile într-o direcție neașteptată și de succes în această perioadă. Este momentul în care talentele sunt recunoscute iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Probabil că astăzi, o luptă legală să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru îți va ușura povara financiară pe care ai simțit-o în ultima vreme.

 

Săgetător – Dacă există vreo ședință de consiliu, nu ai de ce să îți faci griji, deoarece te vei ocupa de tot felul de situații neașteptate. Încearcă să nu cheltui banii aiurea. Strânge bani albi pentru zile negre. Cheltuie doar strictul necesar, restul lasă-i să se adune la pușculiță. Cineva încearcă să te scoată din sărite, mai bine păstrează distanța față de această persoană.

 

Capricorn – Ai chef să faci investiții. Dacă nu ești sigur unde, ar trebui să consultați un expert financiar care să te ghideze cu investițiile tale. De asemenea, banii pe care i-ai dat împrumut îți vor fi returnați. Trebuie să rămâi echilibrat psihic și emoțional. Evită să discuți fără argumente și să fii calm. Meditează pentru a te calma.

 

Vărsător – Nu te vei confrunta cu probleme atunci când vine vorba despre vânzarea unei proprietăți comerciale sau a unui apartament. Obstacolele dispar și vei găsi numeroși potențiali cumpărători. Îți vei vinde proprietatea la un preț bun. Dacă te-ai gândit să faci ceva pe cont propriu, posibil să începi planificarea de pe acum.

 

Pești – Încerci să aplici pentru un împrumut la domiciliu? Dacă faci acest lucru acum, primești vești bune! Dacă lucrezi în vânzări sau în marketing, îndeplinești toate obiectivele și, în consecință, câștigi financiar. Vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a trece printr-un program agitat. Unii dintre voi sunt predispuși la accidente, deci atenție când conduceți.

Lumea pierdută numită Vinland. Descoperirea ei corectează istoria: Columb nu a descoperit America!