Horoscop Minerva – 3 mai. Aveți grijă și păziți-vă bunurile!

Horoscop Minerva – 3 mai. Aveți grijă și păziți-vă bunurile!
Realțiile se tensionează din nou la nivel Internațional. Soarele conjunct cu Uranus sugerează să avem grijă la poșete și la buzunare. Când plecați de acasă verificați de două ori dacă ați încuiat ușa și ați închis geamurile. Aveți grijă și la sursele de apă, la cea mai mică defecțiune remediați!

Horoscop Minerva – 3 mai. Aveți grijă și păziți-vă bunurile!

Berbec – Dacă ai o perioadă aglomerată, fă un efort pentru a încetini și a te concentra asupra a ceea ce ai de făcut. Se întâmplă multe lucruri care pot duce la confuzii și provoacă haos. Dacă ai de discutat lucruri importante, încearcă să o faci mai devreme decât mai târziu. Aspectele din zona carierei îți vor aduce, în curând, câteva vești bune.

 

Taur – Schimbări bruște, în starea financiară ar putea interveni astăzi. Ar putea fi vorba despre o micșorare a veniturilor sau ar putea implica ceva la fel de neprevăzut. Orice ar fi, va face o diferență în viața ta. De asemenea, ai putea descoperi un talent ascuns pe care nu îl cunoșteai anterior. Această descoperire ar putea deschide o altă cale de viață.

 

Gemeni – Te confrunți cu o perioadă de schimbări în domeniul banilor. Vin informații despre finanțele și planurile de investiții la locul de muncă. Asigură-te că obții documentele importante, semnate, sigilate și livrate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultatele pozitive. Sistemul telemuncă pare cel mai viabil pentru tine.

 

Rac – Lucrurile vor decurge natural sau se vor bloca. Lasă-te în atmosfera relaxată a celei de-a doua zi de Paște și nu-ți face griji dacă lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât ți-ai dori. Nu este momentul să faci o evaluare realistă a situației profesionale. Fă cât mai mult posibil fără să te îndoiești de ce faci. Respiră adânc și păstrează-ți simțul umorului.

 

Leu – Pot exista întârzieri și blocaje neașteptate pe măsură ce trece timpul pentru că nimeni nu are chef de muncă. Totuși, perioada poate aduce și contacte importante, mai ales dacă dai un telefon cu deja cunoscutul mesaj de Paște, Hristos a Înviat. Energia ajută instituția sau firma în care lucrezi să-și plaseze produsul sau serviciul.

 

Fecioară – Dacă te-ai simțit mai nesigur în privința diferitelor domenii ale vieții tale, afli modalități prin care te poți îmbunătăți. Fie că este vorba de întoarcerea la școală sau despre citirea unor cărților de dezvoltare personală. Ziua poate aduce, de asemenea, o poveste de dragoste. Este o zi bună pentru a începe o nouă relație.

 

Balanță – În prezent există un sentiment natural de armonie, de care ar fi înțelept să profiți. Ești la birou sau dacă ți-ai luat liber pentru a fi împreună, în special, că nu ați avut ocazia să vă vedeți prea des, în ultima vreme, fii tandru. Faceți-vă cel mai mărunte bucurii și oferiți-vă reciproc un tratament preferețial. Relația se va consolida.

 

Scorpion – Onestitatea este o temă cheie pentru tine. Ești mai vorbăreț și mai sociabil decât erai. Ai o zi cu surprize financiare plăcute. Ceva ce credeai că știi este necesar să fie reînvățat acum sau poate că vei avea brusc dorința de a-ți extinde educația cu niște cursuri noi și ateliere. Este un lucru bun pentru consolidarea rezultatelor obținute și pentru a câștiga mai mulți bani.

 

Săgetător – Nevoia de perspectivă este universală, dar tu o poți simți deosebit de acută. Gândește-te totuși că nu există un substitut pentru exercițiul fizic. Circulația sângelui oxigenat în tot corpul afectează calitatea pielii. Pielea depinde, de asemenea, de multă apă proaspătă și de o alimentație bogată în vitamina C. Când ai grijă de pielea ta, te simți mai bine cu tine însuți!

 

Capricorn – Ai mintea limpede, ceea ce te ajută să vezi faptele așa cum sunt, în loc de ceea ce vor unii să vezi. Amintește-ți că există adesea o discrepanță clară între aceste două lucruri. Tendința este să te îndoiești de fapte pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți. Dacă faci acest lucru, vei provoca daune și mai mari pe drum.

 

Vărsător – Ești odihnit, iar dorința de a lucra este la fel de puternică. Foloseșe această combinație puternică de energii în avantajul propriu. Vei descoperi că mentalul tău este o capcană puternică. Există foarte puține lucruri care vor scăpa atenției tale. Cel mai important lucru pe de care să ții cont este să nu lași alte persoane să-ți împiedice progresul financiar.

 

Pești – Nu te mai gândi la îndatoririle și responsabilitățile stresante. Acum este un moment în care emoțiile și ego-ul se conectează armonioa. Nu lăsa problemele altora să îți strice buna dispoziție. Este nevoie ca tu să îți lași conștient mintea și corpul, să se simtă în largul lor. Arta și muzica îți vor face plăcere. Răsfață-te cu lucrurile care te fac cu adevărat fericit. Este totuși a doua zi de Paște!

Povestea unui vampir care a trăit într-un castel din Scoția. Blestemul leprei

Recomandarile noastre