Horoscop Minerva – 4 aprilie. Mercur intră în Berbec: impulsivitate și energie

Horoscop Minerva – 4 aprilie. Mercur intră în Berbec: impulsivitate și energie
Careul în T, între Marte natal, conjuncția Soare și Venus și Jupiter, se menține. Chiar se mai formează unul, cu Mercur tranzit focar între Mercur tranzit și Pluto.

Mercur intră în Berbec. Energia acestuia poate aduce clarificări care predispun la revoluții de catifea. Impulsivitate și energie. Pericolul de incendii crește precum și irascibilitatea unora.

Horoscop Minerva – 4 aprilie. Mercur intră în Berbec: impulsivitate și energie

Berbec – Când viziunea se îmbină cu talentul și potențialul, așa cum se întâmplă astăzi, este o idee bună să îți notezi ideile. Îți poți întrezări potențialul creativ Investițiile făcute în acest moment îți aduc profituri bune. Deciziile și planurile te duc în direcția corectă. Majoritatea acestor boli pot fi ținute la distanță urmând un regim alimentar.

 

Taur – Să nu crezi că eforturile tale sunt neapreciate. Cei pe care îi ajuți pot fi reticenți în a comenta, dar eforturile tale nu sunt pierdute. Este posibil să descoperi că propria bancă are instrumente care te pot ajuta să economisești mai mult, în timp. Prelucrarea emoțiilor este mult mai ușoară dacă faci mișcare în fiecare zi. Bea și multă apă!

 

Gemeni – Dacă simți unele probleme nerezolvate, trebuie să îți comunici poziția în așa fel încât cealaltă persoană să rămână deschisă. Dacă totuși te simți supărat, procesează acest tip de emoție într-un mod productiv, cum ar fi mișcarea. În schimb, trebuie să alegi, cu atenție, ceea ce comunici altora. Încearcă să faci câteva exerciții de respirație profundă.

 

Rac – Combate orice situație și orice personalitate conflictuală, cu compasiune și înțelegere, iar dificultățile pe care le întâmpini se vor topi cu ușurință. Ai incredere în instinctul tău. Pe măsură ce obiectivele din carieră încep să se împlinească, fluxul de numerar se îmbunătățește. Ai posibilitatea de a reflecta asupra propriilor reacții.

 

Leu – Ai tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru te-ar putea destabiliza dar încearcă să fii stăpân pe tine. Toată lumea din jurul tău știe că ești un atuu pentru întreprindere. Trebuie să te concentrezi asupra corpului tău în loc să reacționezi la greșelile de comunicare, etc. Tratează lucrurile neplăcute rapid, fără să dai explicații.

 

Fecioară – Nu te simți întotdeauna confortabil când te exprimi. A admite ce simți este pentru tine un prim pas. Este momentul să intri în puterea ta deplină, în timp ce transformi haosul din jur în energie organizată. Ești pregătit să profiți de noi oportunități financiare. Mișcarea te va ajuta să răspândești această energie prin corpul tău.

 

Balanță – În loc să te lupți să faci ceva să funcționeze din punct de vedere sentimental, fă un pas înapoi și fii doar prieten pentru o vreme. Finanțele tale pot deveni puțin mai fluide. Un aspect pozitiv armonizează eforturile de a face bani într-un mod aparte. S-ar putea să nu te poți exprima prin cuvinte. Fă mișcare! Oxigenul ajunge la mușchi și va face să te simți bine.

 

Scorpion – Este o zi bună pentru a vă conecta la rețea și pentru a vă descurca cu unele dintre obiectivele dvs. mai ambițioase. Dacă vrei un progres rapid în sfera financiară, oferă mai mult. Ambiția ta oricum nu poate fi egalată. Bate fierul cât e cald. Bea multă apă pentru a te hidrata. Bucură-te de acest tranzit prin mișcarea care o faci.

 

Săgetător – Influențele zilei însă, pot aduce un impuls. Ar fi înțelept să planifici lucrurile pe care le ai de făcut pentru a le face pe toate. Accelerezi cheltuielile legate de familie și creativitate. Aspectele sunt favorabile pentru a câștiga bani și prin asta, așa că lucrează dintr-o poziție de forță. Cea mai mare binecuvântare este sănătatea ta.

 

Capricorn – A te aventura în ceva nou și diferit poate fi ceea ce ai nevoie. Ai o latură foarte practică a personalității, dar este la fel de probabil ca nevoia de emoție și aventură, să fie la fel de puternică. Te gândești să faci o schimbare de carieră. Ai putea să descoperi că preferi să faci ceva ce îți place mai mult și ai bine plătit. Încearcă să dormi suficient.

 

Vărsător – La locul de muncă și acasă există un program stabilit la care trebuie să ai grijă. Încrederea este o problemă majoră acum și trebuie să te simți total confortabil pentru a-ți împărtăși sentimentele cu cineva nou. Dacă ai probleme de sănătate pe care le-ai ignorat, ia în considerare să te delectezi cu o vizită la cabinetul medicului de familie.

 

Pești – Respectă-ți standardele și etica obișnuită. Dacă pericolul te entuziasmează prea mult, ar putea fi timpul să îți reexaminezi viața și să schimbi lucrurile. Folosește un calculator de economii la pensie, disponibil online, care să te ajute să vezi cât de mult trebuie să economisești în fiecare lună pentru a te bucura de o viață confortabilă după ce lași slujba actuală!

Al Pacino și femeile care i-au marcat viața