Horoscop Minerva – 5 mai. O zi care anunță dezastre

Horoscop Minerva – 5 mai. O zi care anunță dezastre
Pierderi de bunuri materiale. Incendii. Accidente auto. Victime. Chiron face un Careu în T și cu Marte natal și cu Marte în tranzit. Marte natal opoziție cu Marte tranzit.

Horoscop Minerva – 5 mai. O zi care anunță dezastre

Berbec – O prietenie ar putea deveni ceva mai mult, astăzi. Dacă alegi sau nu să faci ceva în legătură cu asta depinde de tine. Circumstanțele și oamenii se schimbă. Ar putea arăta brusc un interes mai aparte pentru tine și tu ai putea răspunde. Gândește-te de două ori înainte de a renunța la această persoană. Nu o face pentru ideea că sunteți doar prieteni.

 

Taur – Nevoia de individualitate se ciocnește cu structurile familiale cu Soarele care trece prin semnul tău. Soarele este în sectorul familiei și atrage atenția asupra dinamicii acesteia. Ce rol ai în viața ta de acasă? Următoarele patru săptămâni ar putea duce la unele concluzii în timp ce lupți pentru independența prsonală și încerci să echilibrezi așteptările.

 

Gemeni – S-ar putea să fii bântuit de o idee care te preocupă de ceva timp sau încerci să faci cunoscută o fantezie. Atmosfera astrală aduce cerul pe pământ, dacă găsești nimerit să permiți acest lucru să se întâmple. Indiferent ce s-a întâmplat cu viața ta sentimentală, astăzi poți să dai startul unui nou început ascultând vocea subtilă care te invită să fii diferit.

 

Rac – Așteaptă-te la unele complicații și eventuale defecțiuni mecanice. Încearcă să amâni întâlnirile importante până mai târziu, dacă este posibil. Vei fii chemat să faci față mai multor responsabilități cu angajați mai puțini sau cu alte resurse. Concentrează-te pe dezvoltarea de soluții practice. Conflictul cu superiorii sau colegii de muncă nu trebuie să îți distrugă atitudinea.

 

Leu – Nivelul tău de energie pare să se fi triplat. Dorești aventură și să îți folosești corpul în moduri care te încurajează să depășești realizările din trecut. Ieși și antrenează-te. Dacă nu vrei se datorează faptului că devii prea leneș și să te gândești ce scuze să mai inventezi pentru a nu face efort. Scopul este să alegi ceva cu care ești capabil să rămâi.

 

Fecioară – O schimbare a circumstanțelor la locul de muncă face o diferență bună pentru tine. Poate te-ai mutat într-un alt birou, cameră, mansardă sau o clădire nouă. Orice ar fi, vei fi mai puțin stresat. Supraviețuirea unui parteneriat ar putea depinde de o comunicare deschisă și onestă. Conflictele pot mocni la foc mic și trebuie transmise într-un mod sensibil și grijuliu.

 

Balanță – Fii atent la ce spui astăzi. Sectorul banilor câștigați din muncă proprie și a valorii de sine, este destul de încărcat astfel încât cuvintele vor avea un sens încărcat în următoarele două săptămâni. Ceva ce spui pe negândite ar putea răni pe cineva neintenționat. Toată lumea este extrem de sensibilă acum, așa că fii atent la asta.

 

Scorpion – Planurile la care ai lucrat sunt într-un punct mort și te lupți cu modul de procesare a acestora. Este unul dintre acele momente în care trebuie să te relaxezi și să lași energia neașteptată pe care o simți că vine, să curgă. Răspunsul nu este ceea ce crezi tu. Tema de bază a următoarelor trei zile are legătură cu o bătălie dintre vechi și nou.

 

Săgetător – Pe urmă, independența ta naturală se poate confrunta cu vremuri perfide. Cineva cu care ați avut un conflict în trecut poate reapărea ca o veșnică problemă. Un sfat înțelept ar fi să faci ceea ce se așteaptă cu cât mai puțină zarvă. Evită stresul inutil ca să dovedești că ai dreptate! Este cea mai bună zi pentru contracte și interviuri de angajare.

 

Capricorn – Încearcă apoi, câteva modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea fără a ieși din casă. Ai o conexiune puternică cu subconștientul și cu puterea vizualizării. Folosește acest lucru pentru a te imagina că ai o sănătate perfectă și că organismul tău este exact așa cum ai dori să fie. Încearcă apoi, câteva modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea fără a ieși din casă.

 

Vărsător – Unele cunoștințe pe care le dobândești astăzi, sunt potrivite pentru a face o diferență semnificativă în oricare proiect creativ la care lucrezi. Un prieten sau un partener te-ar putea ajuta într-un fel. Ceva la care ai lucrat, poate merge într-o nouă direcție sau poți începe un proiect nou. Orice ar fi, așteaptă-te să fii inspirat.

 

Pești – Astăzi poți găsi o carte, o scrisoare sau orice altă hârtie importantă care a fost rătăcită, în sfârșit. Este un lucru important, deoarece se referă la probleme financiare sau la un proiect creativ la care ai lucrat. Informațiile pe care le conține ar trebui să te motiveze să mergi mai departe și să aduci problema în discuție.

Marea suferință a lui Gigi Becali. De ce nu a fost admis la Facultatea de Teologie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre