Simona Ionescu / Redactor Șef

Aceste două zodii au cea mai bună compatibilitate la pat din tot Horoscopul

Aceste două zodii au cea mai bună compatibilitate la pat din tot Horoscopul
Dacă ar fi să zicem pe o scară de la 1 la 10 compatibilitatea sexuală dintre o femeie Rac și un bărbat Scorpion, aceasta ar putea fi chiar 11, spun astrologii.

Relația dintre o femeie Rac și un bărbat Scorpion poate reprezenta o adevărată provocare. Cu toate acestea, femeia Rac și bărbatul Scorpion pot avea un drum lin în ceea ce privește compatibilitatea relației dintre ei. Ca prieteni sau ca iubiți, femeia Rac și bărbatul Scorpion se potrivesc de minune.

Ambele sunt semne de apă și acest lucru le aduce numai beneficii. Amândoi se înțeleg foarte bine. Au destule puncte comune și diferențe pentru a menține relația interesantă și explorativă.

Atât Racul și cât și Scorpionul sunt ambii firi intense, emoționale și înțelegătoare unul cu celălalt, ceea ce duce la relație superbă, armonioasă.

Sex perfect între Rac și Scorpion

În timp ce femeia Rac este sensibilă, dar sigură pe ea în același timp, bărbatul Scorpion o cucerește iremediabil cu siguranța lui. Când unui Scorpion i se pune ceva în cap, fiți sigur că i se va îndeplini. Iar când ajung în pat, între cei doi ies scântei, la propriu.

Femeia Rac are nevoie de un bărbat care să poată rezista emoțiilor ei fluctuante, ca vremea, și care să aibă grijă de ea toată viața.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Femeia Rac dă totul în dragoste

Când iubește, femeia Rac este afectuoasă, senzuală, înțelegătoare, dulce și seducătoare, imaginativă, loială, protectoare și intuitivă. Dar un lucru este foarte comun la toate femeile cu cancer. Sunt foarte precaute și, prin urmare, nu se grăbesc niciodată să se angajeze față de cineva de care sunt îndrăgostite.

La rândul său, bărbatul Scorpion pare mai dur și mai rece, dar dacă reușești să-l cucerești, îți va îndeplini toate dorințele.

Absolut toți bărbații născuți în zodia Scorpionului au un lucru în comun: acționează din instinct. Când se simte atras sexual, devine vulnerabil.

Compatibilitate Femeie Rac și bărbat Scorpion: Marte și Luna

Bărbatul născut sub semnul Scorpionului, fiind guvernat de Marte, planeta sexualităţii, este foarte pasional. Scorpionul poate fi chiar cel mai pasional din Horoscop.

Pe de altă parte, femeia Rac, fiind guvernată de Lună, este feminină şi senzuală. Energiile lor sunt compatibile, ceea ce îi va ajuta să se bucure de momente excelente în dormitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre