Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrele anunță schimbări majore. Nu luați nicio decizie până nu consultați această astrogramă!

Astrele anunță schimbări majore. Nu luați nicio decizie până nu consultați această astrogramă!
Următoarea perioadă vine cu mari schimbări pentru câțiva nativi ai zodiacului. Iată cine își va transforma viața.

Dacă nativii din semnele de foc vor rămâne surprinși ce le rezervă viața, alte patru zodii vor avea următoarele șase luni pline. Ce schimbări ne așteaptă.

Astrologul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Bianca Nuțu a spus ce îi va aștepta pe toți nativii odată cu eclipsa. Zodiile care vor străluci în perioadă următoare sunt cele de foc, adică Berbecii, Leii și Săgetătorii. „În ultima perioadă au avut loc multe transformări și multe curățări. Odată cu eclipsa, a venit momentul ca multe planete în Berbec să aibă mult mai mult curaj și energie, susținere astrală și să facă lucrurile pe cont propriu.

„Ne așteptăm la conflicte, supărări și situații care ar putea provoca o dramă”

Racii s-ar putea gândi să înceapă un business pe cont propriu, dar după ce au fost dați afară de la un loc de muncă. O ușă se închide odată cu eclipsa totală de Soare, dar alta se deschide. Planetele se întâlnesc cu Chiron, care arată atât rana, cât și potențialul nostru după ce vindecăm această rană. Ne așteptăm la conflicte, supărări și situații care ar putea provoca o dramă. Dar cel puțin pe Berbeci, Lei și Săgetători îi așteptă lucruri fabuloase, pentru că semnele de foc au curaj și interes să facă lucruri noi”, a spus astrologul.

Schimbări colosale profesional pentru Raci

Berbecii sunt în centrul atenției și sunt în perioada de reînnoire, se vor reinventa și pot face schimbări mari, pentru că încep un ciclu nou. Taurii vor învăța că în acest proces vor fi multe sentimente amare, va fi incomod, dar vor constata că merită efortul. Gemenii își fac prieteni și le recomand să iasă din casă pentru că Făt Frumos nu bate la ușă. Racii pot pleca de la un job să înceapă o afacere pe cont propriu. Îi așteaptă schimbări colosale profesional.

Balanțele înțeleg că au fost multe compromisuri

Astrolog Bianca Nuțu despre transformările ce le așteaptă pe zodii

Leii vor călători, vor studia mai mult, dar vor avea și șansa de a preda. Au noroc de un partener cu mulți bani și îi vor lăsa și pe alții să câștige. Fecioarele devin conștiente de cât și ceea ce merită și va fi energie pe sectorul veniturilor comune. Dar pot face mulți bani de pe urma unei investiții. Balanțele înțeleg că au făcut multe compromisuri și atunci se poate lăsa cu divorț. Pentru Scorpioni devine tot mai clar că au nevoie de un detox și au nevoie să se deblocheze. În această perioadă, Scorpionii vor pune accent pe prevenție.

Peștii trebuie să pună bani deoparte

Săgetătorii vor simți că viața lor e plictisitoare, e prea mult stres și au șanse să redescopere ce își doresc. Capricornii vor schimba condițiile în care locuiesc sau vor îmbunătăți relațiile cu familia. Vărsătorii pot semna un contact nou, dar pot fi zguduiți din multe părți. Peștii își dau sama că au nevoie de o nouă strategie legată de finanțe și e momentul să pună și ceva bani deoparte.

„Berbeci, Raci, Balanțe și Capriorni vor fi zdruncinați șase luni de acum încolo”

„Trebuie să luăm în calcul fiecare dintre noi în ce punct al vieții ne aflăm. Este clar că pentru unii nativi lucrurile sunt tensionate. Să nu uităm că pentru a ieși soarele, trebuie să fie înainte furtună. Berbeci, Raci, Balanțe și Capricorni vor fi zdruncinați șase luni de acum încolo. Le recomand tuturor să fie atenți la ce se întâmplă în viața lor azi și ce decizii radicale sunt tentați să ia”, precizează astrologul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre