Simona Ionescu / Redactor Șef

August vine cu schimbări în viața zodiilor. Cine va avea noroc în dragoste

August vine cu schimbări în viața zodiilor. Cine va avea noroc în dragoste
Invitată la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, Cristina Demetrescu le-a spus zodiilor ce le așteaptă pentru luna august.

Este posibil ca unele zodii să aibă de suferit din cauza persoanei iubită. Iac cum se aliniază zodiile pentru mai mulți nativi.

Berbecii e posibil să se opereze

Prima zodie din horoscop, Berbecii au muncit mult, dar vor trebui să aibă mare grijă și de sănătate, pentru că e posibil să aibă parte de o intervenție chirurgicală. Pentru că Venus e în retrograd, Taurilor li se recomandă să nu se apuce de zugrăvit sau schimbat ceva prin casă, pentru că e posibil să piardă bani.

Din nefericire, nici în relația de cuplu nu va fi prea bine. Pentru Gemeni urmează o perioadă în care vor vorbi mult în public, ba chiar e posibil să dea și declarații la organele statului. Racilor li se recomandă să aibă mare grijă la acte, pentru că e posibil să piardă multe acte importante. Astrologul spune însă că sunt încercări pentru a-și schimba felul în care văd viața.

Leii trebuie să renunțe la orgolii

Se pare că nici acum Leii nu și-au învățat lecția, de aceea vor avea ceva de suferit în această perioadă. Dacă vor lăsa orgoliile deoparte, toate drumurile li se vor deschide. Pentru Balanțe urmează o perioadă foarte bună, de relaxare și distracție. Fecioarele sunt mai retrase și țin lucrurile importante pentru ele.

Ce se va întâmpla cu zodiile în luna august

Aveți grijă la problemele și situațiile toxice. Scorpionilor le va merge bine și vor avea parte de admirația celor din jur. Pe de altă parte, vor exista și cârcotași care nu-i vor vedea cu ochi prea buni. Sfatul astrologului: nu vă întindeți mai mult decât vă e plapuma.

Capricornii trebuie să aibă grijă la excese

Planuri mari pentru Săgetători, cărora le place să viseze, dar din păcate nu toate sunt așa cum le doresc. Atenție la părerile celorlalți, unele pot fi bune pentru acești nativi. Capricornii trebuie să aibă grijă la excese și să aibă grijă pe ce aruncă banii. Vărsătorii vor avea cheltuieli mari în august, dar trebuie să se gândească și la viitor. Probleme la serviciu pentru Pești, care e posibil să se certe și cu partenerul de viață în august.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre