Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancul zilei: Ce meserie are cel mai puternic om. Explicația e colosală!

Bancul zilei: Ce meserie are cel mai puternic om. Explicația e colosală!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Unu-două bancuri o să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un barman era atât de sigur că e cel mai puternic om din zonă, încât a pus în bar un afiș cu un pariu permanent: cine poate să mai scoată o picătură dintr-o lămâie stoarsă de el primește băutură gratis pe viață. Într-o zi apare un prăpădit slab și cu ochelari și spune:

– Aș vrea să încerc și eu!

După ce s-au potolit râsetele, barmanul ia o lămâie, o stoarce și i-o da omului. Acesta o ia, o strânge și mai stoarce cinci picături din ea, lăsând mută pe toată lumea din bar. Barmanul acceptă că a pierdut și îl întreabă pe om:

– Unde lucrezi? Tăi lemne, ridici greutăți sau ce faci?

– A, nu, lucrez la Administrația Financiară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre