Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancul zilei. Profesoara anunță că nu mai predă la clasă după ce le-a pus o întrebare simplă elevilor. Răspunsurile sunt incredibile

Bancul zilei. Profesoara anunță că nu mai predă la clasă după ce le-a pus o întrebare simplă elevilor. Răspunsurile sunt incredibile
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

– Domnule director, eu nu mai predau istorie la clasa asta. Sunt idioți. L-am întrebat pe unul cine l-a ucis pe Cezar. S-a jurat că nu l-a ucis el, ba că nici nu l-a cunoscut. La fel au răspuns și ceilalți.

– Păstrați-vă calmul, doamna profesoară. Poate că ucigașul nici nu-i din clasa aceasta.

***

– Iar ai băut, îi zice nevasta soțului care a ajuns acasă pe șapte cărări.

– Nu.

– Repetă după mine: un vultur stă pe pisc cu un pix în plisc.

– Am băut.

***

O ardeleancă îi spune prietenei sale:

– De când m-a părăsit Ionel, toată ziua bea și stă prin baruri. Uite ce s-a ales de viața lui!

– Da. Și mie mi se pare că se bucură cam mult.

***

Un mecanic auto demontează chiulasa motorului unei mașini scumpe, când zărește un chirurg binecunoscut intrând în atelier. Mecanicul strigă după el:

– Hei, doctore, pot să-ți spun o întrebare?

Chirurgul, puțin surprins, se apropie de mecanic. Mecanicul se ridică, își șterge mâinile și întreabă:

– Doctore uită-te la acest motor. Îi deschid inima, îi scot pistoalele, îi scot valvele, repare stricăciunile apoi le pun la loc. Și, când termin, merge ca nou. Atunci cum se face că eu am un salariu mic, iar dumneata câștigi bani grei făcând practic același lucru?

Chirurgul a zâmbit și i-a șoptit mecanicului:

– Încearcă să faci asta cu motorul pornit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre