Simona Ionescu / Redactor Șef

Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un renumit chirurg plastician ia masa într-un restaurant select alături de un prieten.
După 10 minute, în restaurant intră o domnișoara superbă. Se apropie de masa lor, îl sărută pe obraz pe chirurg și-i spune:

– Dragul meu, m-ai transformat din rățușca cea urâtă într-o adevărată prințesă. Îți multumesc din suflet.

După ce femeia paraseste localul, prietenul mirat îl întreabă pe chirurg cine e superba domnișoară.

– E mama!

– Wow, ai facut o treabă grozavă. Arată de milioane.

După câteva minute în restaurant își face apariția o altă doamnă, mult mai frumoasă. Se apropie de masa lor, îl sărută pe chirurg și-i spune:

– Iubitule, liftingul facial și liposucția au făcut minuni. M-ai făcut să arăt cu 20 de ani mai tânără. Nu știu dacă voi putea să-ți multumesc vreodată!

După ce și această doamnă a părăsit localul, chirurgul îi explică prietenului că doamna respectivă e chiar soția lui.

–Ești foarte priceput! Arată ca un fotomodel!

Nici nu apucaă să-și ducă fraza la bun sfârșit că ușile restaurantului se deschid și o femeie superbă, mult mai frumoasă decât precedentele, se apropie cu pași repezi de masa lor. Toți ochii din local erau acum îndreptați spre acel înger de fată.

Spre surprinderea tuturor femeia perfectă îi dă o palmă chirurgului și cu glasul ridicat zice:

– Ticălosule! Uite ce-ai făcut din corpul meu! Mi-ai distrus viața! Cariera! Sper c-o s-o sfârșești în iad!

Toată lumea rămâne mirată de atitudinea frumoasei doamne, iar chirurgul zice:
– Hai să nu mai vorbim despre asta. Era tata!

***

Un tip avea trei iubite, dar nu știa cu care să se însoare. A decis să le pună la încercare. Le-a dat fiecăreia câte 5000 de dolari ca să vadă cum îi vor cheltui.

Prima se coafează, se machiază, își face manichiura, pedichiura, își ia rochii și pantofi. Îi zice barbatului: “Pentru că te iubesc așa de mult, am cheltuit toți banii ca să fiu frumoasă pentru tine!”

A doua a cumpărat crose noi de golf, un CD player, un televizor și o combină și le-a dăruit bărbatului. „Pentru ca te iubesc așa de mult. Am cumpărat aceste cadouri ca să te simți tu bine”.

Cea de-a treia investește cei 5000 de dolari în acțiuni, dublează suma, returnează cei 5000 de dolari bărbatului. „Investesc restul banilor pentru viitorul nostru, pentru că te iubesc atât de mult.”

S-a gândit el mult, la cum i-au cheltuit femeile banii și s-a insurat cu cea care avea sânii mai mari!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre