Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ne pregătesc astrele în perioada următoare. Întâlnirea lui Jupiter cu Uranus ne va reseta pentru următorii 14 ani

Ce ne pregătesc astrele în perioada următoare. Întâlnirea lui Jupiter cu Uranus ne va reseta pentru următorii 14 ani
La finalul acestei săptămâni, va avea loc marea întâlnire dinte Jupiter cu Uranus. Această conjuncție ne va schimba radical viața. Ce ne pregătesc astrele pentru această săptămână, aflăm de la Bianca Nuțu.

Astrologul Bianca Nuțu a spus la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ce le așteaptă pe zodii în această săptămână. Are loc și întâlnirea dintre două planete importante: Jupiter și Uranus. Iată ce ne pregătesc astrele.

„Nu am scăpat de eclipse”

„Noi încă traversăm culoarul eclipselor, care sunt pe axa Berbec- Balanță și asta înseamnă că va trebui să găsi un echilibru între pace și război. Nu e valabil doar la nivel global, ci și în viețile noastre. Berbecii și Balanțele își pun mariajul sub sub lupă, pot rupe alianțe și contracte. Nu am scăpat de eclipse, dar de data asta există și cu vești mai bune.

Taurii, Leii și Vărsătorii vor putea să aibă parte de judecată divină

La finalul acestei săptămâni Jupiter, care e marele benefic se întâlnește cu Uranus, planeta surprizelor, iar aceasta conjuncție ne resetează pentru următorii 14 ani. Nu s-au mai întâlnit din 1941 și se vor mai întâlni peste alți 80 de ani. Norocul însă nu va pica din cer. Poate fi complicat pentru zodii ca Tauri, Lei și  Vărsători pentru că s-ar putea să aibă parte de judecată divină. Unii chiar au procese, alții ar putea fi puși la colț de viață și vor da cu subsemnatul, dacă nu au fost corecți în trecut.

„Taurii vor înflori”

Norocoșii vor fi Taurii, Fecioarele și Capricornii care au muncit cum trebuie. Aceștia vor avea multe oportunități. Cel puțin pe Tauri îi vedem că înfloresc, trec prin schimbări colosale și s-ar putea ca lumea să le spună că nu îi mai recunosc. Noroc la bani au Berbecii și Balanțele, iar în dragoste Taurii și Scorpionii.

Pe plan profesional, Leii se vor afirma. Vorbim de un nou talent, care va fi transformat în ceva colosal. Dar ne va sâcâi faptul că în această perioadă se activează răni emoționale. Odată ce vor fi vindecate, vor reuși să evolueze la nivel de conștiință, iar săptămâna asta avem mari șanse să o vindecăm”, a spus astrologul Bianca Nuțu.

Gemenii se simt oaia neagră

Astrolog Bianca Nuțu despre ce le așteaptă pe zodii în această săptămână

Berbecii sau cei care au ascendent în Berbec, vorbim de o perioadă lungă în care au încercat să fie mai drăguți și e cazul să-și amintească cine sunt ei cu adevărat. Pentru Tauri s-a umplut paharul, pentru că ei se sacrifică pentru toți. Nu cumva încearcă să demonstreze că sunt oameni buni, dacă le fac altora pe plac? Gemenii se simt oaia neagră, nu-și găsesc locul, nu simt că aparțin nimănui și sunt foarte detașați în prietenii, relații. Nu reușesc să aibă o conexiune profundă, dar nici ei nu mai vor să meargă pe vârfuri.

Leii s-ar putea să aibă relația cu Divinitatea fisurată

Racii au pornit în viață cu o definiție a succesului definită de părinți. Dar ajung la concluzia că succesul este de fapt să-ți placă ceea ce faci și să ai satisfacție din munca ta. Leii ar putea fi adevărați maeștri în a-i ghida pe ceilalți spre latura spirituală și optimism. Dar s-ar putea să aibă relația cu Divinitatea fisurată și au șansa să se reconecteze și să-i ajute pe ceilalți.

Dumnezeu îi aude și îi vede, chiar dacă ei nu mai cred asta de ceva vreme. Fecioarele au depins de cineva financiar sau au dus pe cineva în spate și acum vor să schimbe regula jocului. Mulți dintre ei vin după o trădare și și-au pierdut încrederea în oameni.

Săgetătorii nu s-au simțit apreciați pentru autenticitatea lor

Balanțele nu mai acceptă firimituri de la clienți, partener romantic, partener de business și putem asista la mari rupturi. Pentru că vor lăsa în urmă tot ce a fost toxic. Scorpionii au fost temători în ceea ce privește o problemă de sănătate, au trecut prin probleme medicale și au devenit ipohondri. Abia acum își dau seama că nu e deloc așa. Săgetătorii nu s-au simțit apreciați pentru autenticitatea lor, dar de aici încolo au șansa să se simtă în lumina reflectoarelor.

Peștii au trăit cu frica de sărăcie

Capricornii vor ajunge la concluzia că atrag parteneri indisponibili emoționali pentru că au văzut asta în familie. Vor fi mulți care spun că ajunge să facă pe mama propriei mame.

Vărsătorii vor fi buni scriitori sau jurnaliști sau ar putea să-și facă un podcast.

Peștii care au trăit cu frica de sărăcie și s-au speriat că nu au suficienți bani, din fericire își vor da seama că sunt ei o comoară și nimeni nu le poate lua talentul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre