Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai tare banc cu ceasuri. Ăsta l-a luat la preț de achiziție!

Cel mai tare banc cu ceasuri. Ăsta l-a luat la preț de achiziție!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un bărbat furios intră într-un magazin de bijuterii, scoate un ceas de mână din buzunar şi-l aruncă sub nasul patronului:

– Mi-aţi spus săptămâna trecută că ceasul ăsta o să mă ţină o viaţă!

– Mda, admise patronul, dar păreaţi destul de bolnav când l-aţi cumpărat!

__________________

O blondă întreabă un tip pe stradă:

– Nu vă supăraţi, cît e ceasul?

– 12.15, răspunde tipul.

– Hmmm, bizar, zice blonda, e a treia oară cînd întreb azi chestia asta şi de fiecare dată mi se răspunde altfel.

__________________

O studentă la examen la teatru este rugată să execute un număr: să fure ceasul de pe mâna examinatorului, fără ca el să observe.

Fata spune:

– Cum îndrăzniți să-mi cereți așa ceva?! Eu sunt hoață? Plec!

– Pleacă.

Peste câteva minute se intoarce și întreabă:

– Dar ceasul cui i-l dau?

__________________

Culmea ceasului deșteptător: Să sune ocupat…

Se anunță ora exactă: este ora 10 pentru oamenii obișnuiți, ora 22 pentru intelectuali, iar pentru polițiști, limbuța mică de la ceas este în dreptul cifrei 10, iar limbuța mare în dreptul cifrei 12. Polițiștii, indignați, suna la radio să protesteze, că se simt jigniți.

Din nou se anunță ora exactă: este ora 11 pentru oamenii obișnuiți, ora 23 pentru intelectuali, iar pentru polițiști, limbuța mică de la ceas este în dreptul cifrei 11, iar limbuța mare în dreptul cifrei 12. Din nou indignare printre polițiști, apeluri la redacție, amenințări.

Se anunță ora exactă: este ora 12 noaptea pentru oamenii obișnuiți, ora 0 pentru intelectuali … (tăcere lunga). Polițiștii răsuflă ușurați. Crainicul continua: polițiștii să nu mai caute limbuța mică de la ceas, că e sub limbuța mare, în dreptul cifrei 12.

__________________

Un țigan vindea ceasuri la o tarabă. Vine un client și îl întreabă dacă poate încerca un ceas. Omul e de acord. Clientul își pune ceasul pe mână, se uită puțin la el și apoi o ia la sănătoasa!

Țiganul uitându-se lung după el, zice:

-Mâncați-aș, mo! Ăsta l-a luat la preț de achiziție!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre