Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea l-a ales bine pe Alexandrov. Bărbatul dovedește că nu banii l-au ținut alături de blonda politician

Elena Udrea l-a ales bine pe Alexandrov. Bărbatul dovedește că nu banii l-au ținut alături de blonda politician
Sunt mulți ani de când Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu „la bine și la greu”, iar în ultima perioadă e valabilă mai ales a doua parte. Cei doi sunt părinți, iar fiica cuplului, Eva Maria, e practic, crescută de tată, pe mama văzând-o doar atunci când o poate vizita la penitenciar, unde fosta blondă de la Cotroceni se află în detenție.

Partenerul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe rețelele sociale o fotografie cu fiica sa, care dovedește că fostul ministru și-a ales bine partenerul de viață. Bărbatul dovedește permanent că nu banii l-au ținut alături de blonda politician. În absența Elenei Udrea, care este în închisoare, Adrian Alexandrov își asumă responsabilitatea de a avea grijă de fetița lor, fiind, așa cum a mărturisit în repetate rânduri, „mamă și tată” pentru Eva Maria.

Elena Udrea ispășește o pedeapsă de 6 ani de detenție, ea fiind condamnată în dosarul Gala Bute

De mai mulți ani, Adrian Alexandrov își crește singur fiica pe care o are cu Elena Udrea, aceasta fiind încarcerată. Nu se plânge niciodată despre greutățile vieții de părinte singur, și dovedește că este un tată exemplar.

În ciuda dificultăților, Adrian Alexandrov dovedește că este capabil să își îngrijească fiica și să îi ofere o copilărie superbă. Recent, el a făcut un gest aparte pe contul său de socializare care a impresionat pe toată lumea și, cu siguranță, i-au umplut ochii de lacrimi, de emoție, partenerei sale.

Elena Udrea l-a ales bine pe Alexandrov

Imaginile postate recent pe rețelele sociale arată că el și fiica sa, Eva Maria, au plecat într-o mică vacanță. În fotografie, Eva Maria, fiica Elenei Udrea, apare zâmbind, având o apă în spate.

Adrian Alexandrov a postat o imagine cu fiica lui și a Elenei Udrea, din vacanță (Instagram)

Mândru de cât de mare a crescut fiica sa, Adrian Alexandrov a adăugat și o melodie a trupei Voltaj, care reflectă în totalitate sentimentele sale față de fiica sa și situația în care se află micuța. Versurile respective sunt: „Știi copile că tu ești / O minune din povești / Multă lume va încerca / Să te facă să renunți / Să te facă să te-ascunzi / Sunt aici și n-o voi lăsa”.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare

De-a lungul timpului, Adrian Alexandrov a demonstrat că este un tată exemplar. Încă de când Elena Udrea a fost încarcerată, el s-a asigurat că Eva Maria nu resimte lipsa mamei. Elena Udrea este în prezent încarcerată la penitenciarul de femei Târgșorul Nou, fiind extrădată din Bulgaria în 2022. Ea a primit o condamnare definitivă de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Cu toate eforturile depuse, Elena Udrea nu a reușit să obțină permisiunea de a petrece timp cu fiica sa și Adrian Alexandrov. Anul acesta, instanța i-a refuzat cererea de a-și vedea fiica, chiar dacă documentele oficiale atestă un comportament exemplar. Ea își ispășește pedeapsa într-un regim deschis și participă activ la activitățile de reabilitare impuse de lege.

Adrian Alexandrov dovedește că nu banii l-au ținut alături de politician

„Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și în ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, vertical, ca un bărbat care știe ce are de făcut!

Adrian Alexandrov este un tată extrem de grijuliu cu fiica sa și a Elenei Udrea (Instagram)

Nu m-ai lăsat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tată pentru fetița noastră în lipsa mea. Știu că nu este deloc ușor să crești de unul singur o fetiță atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc! Ești un tată dedicat și responsabil, iar faptul că te avem în viața noastră este un dar neprețuit!”, i-a transmis Elena Udrea de ziua lui Adrian Alexandrov, într-o postare pe rețelele sociale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre