Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Elenei Udrea are un prieten care-i arată multă afecțiune. Imagine emoționantă

Fiica Elenei Udrea are un prieten care-i arată multă afecțiune. Imagine emoționantă
Elena Udrea duce dorul fiicei sale, după gratii, în timp ce încercările ei de a obține permisiunea de a merge acasă au eșuat. Fostul ministru  este încarcerat pentru încă aproximativ patru ani.

În timp ce mama ei o poate vedea doar  în funcție de programul de vizite al penitenciarului, fiica Elenei Udrea are un prieten care-i arată multă afecțiune. Tatăl micuței a distribuit în mediul online o fotografie emoționantă cu aceasta. Eva Maria a venit pe lume în toamna anului 2028, în Costa Rica. Chiar dacă este înconjurată de toată dragostea tatălui ei, Adrian Alexandrov, micuța nu are o copilărie prea fericită, fiind nevoită să crească departe de mămica ei. Dorul este mare, de ambele părți.

Ca să compenseze și ca să îi facă zilele pline de bucurii, tatăl nu precupețește niciun efort. El are grijă să îi facă micuței sale toate voile. Recent, i-a adus un prieten pe care Eva Maria l-a adorat din prima secundă, mai ales că a rămas să locuiască în casă cu ei.

Fiica Elenei Udrea are un prieten care-i arată multă afecțiune

Eva Maria, micuța Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, care în luna septembrie va împlini șase ani, merge la o grădiniță privată din Corbeanca. În lipsa mamei ei, tatăl e cel care are grijă permanentă de ea. Are grijă să participe cu ea la activități culturale, dar și să o distreze. Și, ori de câte ori e posibil, o duce în vizită la penitenciar, să își vadă mama.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, are acum un prieten nou plin de afecțiune (Sursa: Instagram)

Acasă, tăticul grijuliu i-a luat fiicei un câine, cu care au făcut multe plimbări împreună. Mai nou, i-a adus micuței și un pisoiaș, pe care Eva Maria l-a îndrăgit din prima secundă. Pisoiul cu blana albă și portocalie se simte excelent în brațele noii sale stăpâne. Fiica Elenei Udrea e bucuroasă că are acum un prieten nou, acasă, care îi arată multă afecțiune și cu care joaca nu se mai termină.

Adrian Alexandrov, un tată cu multiple roluri

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de aproape un deceniu. Bărbatul i-a rămas aproape în ciuda problemelor care au apărut în ultimii ani. Implicat în afacerile sale, care îi solicită deseori plecarea din București, el este foarte atent să îi ofere fiicei sale cea mai frumoasă viață. Deseori postează în mediul online imagini cu aceasta.

Din ultima postare se vede cât de mult a crescut și ce frumoasă se face, pe zi ce trece, Eva Maria. „Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea. Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor…”, a spus, într-un interviu mai vechi, partenerul Elenei Udrea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre