Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea va fi un exemplu pentru mulți. Se duce în instanță

Iubitul Elenei Udrea va fi un exemplu pentru mulți. Se duce în instanță
Adrian Alexandrov este deja adorat de toate femeile: el își crește singur fiica, e un tată ce ține loc și de mamă, atâta vreme cât iubita lui, Elena Udrea, ispășește pedeapsa cu pușcăria. Acum, însă, afaceristul ajunge și el în instanță.

Odată cu începerea acestui proces, iubitul Elenei Udrea devine un exemplu pentru mulți. Adrian Alexandrov se duce în instanță să apere în primul rând un principiu. La mijloc e vorba și de o sumă de bani, o bagatelă însă având în vedere sumele pe care le vehiculează omul de afaceri. Alexandrov este însă hotărât să fie un exemplu pentru români. Să le arate că nu trebuie să se lase călcați în picioare și că trebuie să reacționeze în fața nedreptăților.

Suma pentru care Adrian Alexandrov ajunge în instanță

Adrian Alexandrov ajunge în instanță și se judecă pentru mai puțin de 10.000 de lei. Iubitul Elenei Udrea, a fost dat în judecată de către o companie de gaze, fiind suspectat de fraudă. Numele lui Adrian Alexandrov apare într-un dosar, acesta având calitatea de pârât, în timp ce reclamantul, respectiv compania de gaze, invocă un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Adrian Alexandrov se va judeca cu compania de gaze pentru mai puțin de 10.000 de lei (Sursa foto: Instagram)

Acesta însă a explicat că, după ce a primit factura neașteptată de la gaze, s-a consultat și cu avocatul său și împreună cu acesta a decis să meargă în instanță, pentru a-și face dreptate.

„Ghinionul lor este că au dat peste mine!”

Adrian Alexandrov arată că la adresa la care locuiește s-a schimbat compania de gaze care operează, ocazie cu care a fost înlocuit și distribuitorul de gaz, amplasat în exteriorul curții sale. „La o distanță de 3 ani de zile, primesc în poștă de la ei un dosar în care au afirmat că eu i-am prejudiciat cu 9.000 de lei și au dorit să negocieze cu mine suma sau să plătesc în tranșe presupusul lor prejudiciu”, a făcut public iubitul fostului ministru Elena Udrea. Nu s-a lăsat însă indus în eroare.

Adrian Alexandrov o crește singur pe fiica sa și a Elenei Udrea, Eva Maria (Sursa foto: Instagram)

Împreună cu avocatul Veronel Rădulescu s-a prezentat la sediul companiei de gaze, a refuzat propunerea lor și le-a spus „ne vedem în instanță!”, arată Wowbiz.ro.

Concluzia la care au ajuns, Alexandrov și avocatul, este că după ce compania a demontat aparatul, l-a deteriorat. Ulterior, a încercat să recupereze costul aparatului trecându-l în factura consumatorului. „Sunt convins că sunt mii de cazuri în toată țara și ghinionul lor este că au dat peste mine! Rog ca instituțiile statului sau cei responsabili să se sesizeze pentru că sunt mulți români prejudiciați în acest fel!”, a declarat Adrian Alexandrov.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre