Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea primește vești proaste de la clarvăzătoarea Carmen Harra. Ce i se va întâmpla în următorii ani

Elena Udrea primește vești proaste de la clarvăzătoarea Carmen Harra. Ce i se va întâmpla în următorii ani
„Lecțiile karmice” ale Elenei Udrea nu s-au încheiat, spune cunoscuta clarvăzătoare româno-americană. Fostul ministru al Turismului mai are de tras, dar nici pentru români nu va fi prea bine.

Clarvăzătoarea Carmen Harra i-a calculat Elenei Udrea cifra destinului. Din nefericire pentru fosta blondă a lui Traian Băsescu, veștile nu sunt deloc bune.

Elena Udrea nu va scăpa de închisoare. A spus-o clar clarvăzătoarea Carmen Harra, care susține că libertatea fostului politician e departe. Se pare că Elena Udrea mai are de tras încă cel puțin doi ani, în ciuda eforturilor disperate de a ieși din spatele gratiilor.

„Nu văd că o va scoate cineva de acolo. Și dacă o va scoate, va intra înapoi”

„Pe Elena Udrea nu o avantajează perioada. Este în anul personal 7 și intră în anul personal 8, la sfârșitul lui 2024. Poate atunci să se întâmple ceva, dar nu văd că o va scoate cineva de acolo. Și dacă o va scoate, va intra înapoi. Lecțiile ei karmice nu s-au încheiat, deocamdată, mai are de plătit încă cel puțin doi ani, după calculele mele numerologice”, a declarat Carmen Harra pentru Playtech.

Carmen Harra a spus ce se va întâmpla cu Elena Udrea dar și cu omenirea

Carmen Harra a vorbit și ce se va întâmpla cu omenirea

Invitată în podcast-ul lui Adrian Artene, Carmen Harra a vorbit și despre ce se va întâmpla cu omenirea. „Pericolul lumii vine din Orientul Mijlociu și în spatele luptei de acolo se poate afla Rusia, se poate afla China… marile puteri, dacă intervin pe parcursul acestui an, și aici ar trebui să fie toți conștienți, ne trezim cu adevăratul război mondial (…).

Dacă se accentuează conflictul, vorbim de ani de zile de bătălie. Nu speriem pe nimeni, doar spunem de un avertisment. Un an karmic poate să aducă în actualitate lucruri pe care noi le-am mai experimentat în ultima sută de ani”, a fost mesajul clarvăzătoarei.

Ce se va întâmpla la alegerile din România

Nici în România situația nu va fi prea bună la alegeri, iar Carmen Harra spune că vom avea parte de surprize neașteptate. „O să vedeți la alegerile din România că tot ce credeți că pare să se întâmple este, de fapt, total contrazis de an în sine, de puterea anului karmic. Și din toți cei care au venit să conducă, până la urmă nici unul nu ajunge președinte. (…) Anul ăsta vedem mai mult ca oricând colapsul monetar. Este un an zguduitor și un an al revoltelor”, a mărturisit Carmen Harra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre