Simona Ionescu / Redactor Șef

Clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu i s-a transmis „mesajul divin” la început de an. Ce urmează să se întâmple în 2024

Clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu i s-a transmis „mesajul divin” la început de an. Ce urmează să se întâmple în 2024
Renumită pentru predicțiile sale, Maria Ghiorghiu le-a spus românilor și ce îi așteaptă în acest an. Lucrurile nu sunt deloc bune. A primit „mesajul divin”.

Se spune că predicțiile Mariei Ghiorghiu se împlinesc întotdeauna, iar clarvăzătoarea a venit cu o veste îngrozitoare pentru români, în urma unui „mesaj divin”.

Martir! Este nevoie și de martir!”

Pe data de 3 ianuarie, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu spune că a primit „mesajul divin”, privind sfârșitul lumii. Clarvăzătoarea susține că a auzit un glas din cer care i-a trimis avertizări. Pentru că urmează să se întâmple ceva rău. „Dragii mei, în această după amiază, în timp ce scriam pe blog, aud un glas care vine din Cerul sfânt și care strigă așa: «Creștini! Azi voi găsi un termen lung.

Voi vorbi odată pentru totdeauna». După care, glasul dispare ca să facă loc unui alt glas. Citez «Martir! Este nevoie și de martir. Fără acesta, fără Martir nu se poate. Am fost și suntem martori la întâmplări viitoare! Acest botez este simplu. Este Fiul scăldat în toate timpurile. Prea scump este numele Tău, Doamne, între viață și moarte!»”, susține clarvăzătoarea.

Maria Gheorghiu a primit „mesajul divin” la începutul lui 2024

Maria Gheorghiu a început să aibă premoniții de la vârsta de trei ani

Clarvăzătoarea spune că a început să vadă ce alții nu văd și să simtă ce alții nu simt de când era foarte micuță, avea doar trei ani. Sigur în acel moment nu înțelegea mare lucru, dar și-a dat seama ce putere i-a dat Dumnezeu în anul 1997, după ce mama ei a suferit un accident de mașină. „Am realizat totul, adică adevărul lui Dumnezeu și al Duhului Sfânt abia în 1997, când bunul Dumnezeu mi-a luat mama, printr-un accident de mașină.  Cu 2 ore înainte de tragedie, văzusem totul întocmai ca într-un vis.

„Din acea zi am știut că Dumnezeu are un plan cu mine”

Când m-au sunat cei dragi de la țară, ca să-mi spună de tragedia cumplită, le-am spus să se oprească din vorbit, ca să le spun eu cum s-a întâmplat, deși eram la 400 km distanță în clipa în care a avut loc accidentul. Din acea zi, am știut ca bunul Dumnezeu are un plan cu mine, cu viața mea.

Am început să scriu tot ce vedeam și tot ce auzeam la Porunca Lui Dumnezeu, am scris în sutele de caiete adunate până în ziua de astăzi. Și nu m-am împiedicat dragilor, nici de cuvintele jignitoare ale ateilor, nici de săgețile celor plini de sine și de mândrie, și nici de cuvintele celor care mă trimiteau la nebuni. Am mers mai departe cu fruntea sus…”, a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre