Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se răzbună un suporter al Universității Craiova

Cum se răzbună un suporter al Universității Craiova
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Doi bărbați, suporteri, unul fan craiovean și unul fan dinamovist au un accident grav de mașină. Ambele mașini sunt complet distruse, doar că, prin minune niciunul dintre ei nu este rănit. După ce reușesc să se elibereze din mașini, dinamovistul zice:

– Deci ești craiovean, ții cu Universitatea Craiova, interesant, eu sunt dinamovist. Și uită-te la mașinile noastre, nu a rămas nimic din ele, dar noi suntem teferi. Asta trebuie să fie un semn de la Dumnezeu că trebuia să ne întâlnim și să fim prieteni până la sfîrșitul zilelor.

Craioveanul îi zice:

– Sunt total de acord, este un semn de la Dumnezeu. Și uită-te la mașina mea, complet distrusă, dar sticla asta de whiskey a rămas întreagă. Sigur Dumnezeu a vrut să o bem că început al prieteniei noastre și să celebrăm faptul că suntem în viață!

Îi da sticla dinamovistului, care da din cap în semn că e de acord, deschide sticla și ia câteva înghițituri bune, după care i-o dă înapoi craioveanului. Olteanul ia sticlă și îi pune capacul după care i-o pasează iar dinamovistului, care mirat îl întreabă:

– Tu nu bei?

– Nu… cred că mai întâi o să aștept să vină poliția să constate cine e de vină în accident!

Sursa foto: Sport Pictures

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre