Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce nu scade preţul la carburanţi proporţional cu evoluţia preţului barilului de petrol? Cel mai tare răspuns din istorie!

De ce nu scade preţul la carburanţi proporţional cu evoluţia preţului barilului de petrol? Cel mai tare răspuns din istorie!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip îşi însoţeşte nevasta la cumpărături într-un supermarket și în timp ce împinge fără chef căruciorul, ajunge la raionul de bere. Ochii i se luminează. Ofertă: „Cumpără azi o ladă de bere şi-n loc de 40 de lei plăteşti doar 20”. Entuziasmat, apucă lada ca s-o pună-n cărucior.

− Heeei! Ce faci?, întreabă nervoasă soţia.

− Păi, draga mea, e ofertă: cu 20 de lei îmi iau o ladă de bere!

− Suntem în criză, dragule, nu ne putem permite! Las-o acolo.

Cu amărăciune-n suflet, bărbatul renunţă la berea lui preferată şi-şi continuă fără chef plimbarea prin magazin. La un moment dat, ajung la raionul de cosmetice, femeia apucă o cremă de faţă din raft şi dă s-o pună în cărucior.

− Heeei! Ce faci?, sare furios soţul.

− Păi, dragul meu, asta e crema mea preferată, mă face să arăt frumoasă şi costă doar 40 de lei.

− La naiba, și berea te face să pari frumoasă şi e la jumătate de preţ!!!

***

Un moş şi o babă, soţ și soţie, mor într-un accident şi ajung în Rai. Acolo, îngerul de serviciu îi duce pe o plajă plină de palmieri şi cu o casă superbă şi le spune:

– Acum, tot ce aveţi de făcut este să staţi şi să vă bucuraţi de toate.

Moşul se întoarce către babă şi îi zice:

– Vezi ce proastă ai fost? Puteam să fim aici de 10 ani! Dar nuuuuu, tu voiai să mâncăm sănătos!

***

Reporter:

– De ce nu scade preţul la carburanţi proporţional cu evoluţia preţului barilului de petrol?

Oficial:

– Nu putem scădea preţurile mai mult de atât, din cauza celor de la Apa Nova, care au mărit preţul apei pe care noi o punem în benzină!

***

Un tip se trezeşte în ambulanţă:

– Unde mă duceţi!?

– La morgă!

– Păi, nu am…. murit!

– Păi…. nu am ajuns!

Mădălina Manole, artista care a tânjit după iubire. Ce scria în jurnal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre