Simona Ionescu / Redactor Șef

De ce strigaţi? De ce sunteţi nervoşi? V-a scuturat de câteva ori, nu-i nici o problemă, e un gol de aer. Continuarea e genială!

De ce strigaţi? De ce sunteţi nervoşi? V-a scuturat de câteva ori, nu-i nici o problemă, e un gol de aer. Continuarea e genială!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un avion face o rotire neaşteptată şi zboară cu ”picioarele sus”.

Stewardesa:

– Dragi pasageri, vă rog să vă păstraţi calmul. Pilotul îşi toarnă picăturile în nas, după care vom reveni la zborul obişnuit.

___________________

Văzând un pasager neliniştit, stewardesa întreabă cu multă înţelegere:

– Aţi mai zburat vreodată?

– Da… doamnă.

– Cu ce tip de avion?

– Cu un generator de sudură.

___________________

Un avion întârzie la decolare.

După vreo oră, în, fine, reuşeşte să decoleze.

Un pasager, curios, întreabă însoţitoarea de bord:

– Nu vă supăraţi, ce a provocat întârzierea?

– Nimic serios, pilotul a observat nişte vibraţii neobişnuite la motoare şi a durat destul de mult până să găsim alt pilot care să zboare cu avionul ăsta

___________________

Într-un avion de pasageri piloții vorbeau între ei în carlingă. Din nefericire au uitat microfonul deschis şi tot ce vorbeau ei, auzeau pasagerii. La un moment dat, unul dintre piloți zice:

-Vezi stewardesa aceea? După ce beau cafeaua asta mă duc şi fac dragoste cu ea.

Auzind aceasta, stewardesa se îndreaptă grăbită spre carlingă să le spună piloţilor să închidă microfonul. Văzând-o aşa de grăbită, un pasager mai în vârstă îi spune:

-Ce te grăbeşti, dragă, aşa? Lasă omul să-şi bea întâi cafeaua!

___________________

Mergând pentru prima dată cu avionul, pasagerul cere stewardesei:

– Nu primim şi câte o paraşută?

– Nu, dar la ce vă gândiţi?

– Pai când am fost cu vaporul în croazieră, fiecare aveam în cabina atât colac, cât şi vesta de salvare. Şi asta preventiv, deşi mulţi știu să înoate! Cât despre zburat, cred ca nimeni nu ştie să zboare, aşa că paraşuta e binevenită…

___________________

În avion, însoţitoarea de bord cu o voce blândă şi suavă:

– De ce strigaţi? De ce sunteţi nervoşi? V-a scuturat de câteva ori, nu-i nici-o problemă, este un gol de aer obişnuit. O zonă cu turbulenţe… Se mai întâmplă… Gata, gata, ne liniştim.

Apoi cu voce normală:

– Totul este bine? V-aţi calmat cu totul? Bine, acum merg să liniştesc şi pasagerii!

___________________

La un concurs de stewardese, la final, celor trei câştigătoare, o englezoaică, o nemţoaică şi o franţuzoaică, li se pune ultima întrebare:

– Imaginaţi-vă că naufragiaţi pe o insulă complet izolată pe care se află 200 de barbaţi care nu au mai avut o femeie de câţiva ani buni.

Cum veţi proceda?

– Mă voi sinucide! răspunde englezoaica.

– Îi voi fura unuia dintre ei o arma şi mă voi apăra până la moarte! răspunde nemţoaica.

Franţuzoaica stă ce stă, se gândeşte ea şi până la urmă răspunde:

– Domnilor, mă iertaţi, dar nu văd care este problema.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre