Simona Ionescu / Redactor Șef

După 248 de ani, Pluto s-a întors în Vărsător. Ce se va întâmpla cu omenirea în următorii 20 de ani

După 248 de ani, Pluto s-a întors în Vărsător. Ce se va întâmpla cu omenirea în următorii 20 de ani
Ultima planetă a sistemului solar, considerată cea mai misterioasă care din 2008 a stat în semnul Capricornului, se va muta în semnul Vărsătorului, începând cu data de 23 martie.

Este un tranzit extrem de important, pentru că n-a mai fost în acest loc de 248 de ani. Pluto va jongla anul acesta între Vărsător și Capricorn, iar în noiembrie anul viitor se va instala permanent în Vărsător unde va sta 20 de ani.

Potrivit informațiilor oferite de astrologul Camelia Pătrășcanu, odată cu această tranziție, vor avea loc schimbări pentru întreaga omenire. Ultima dată când a tranzitat, Pluto a pus pe harta lumii SUA, dar a adus și Revoluția Franceză din 1789.

Specialistul spune că e greu de spus ce va face Pluto cu adevărat, pentru că aduce lucruri noi, dar de cele mai multe ori neașteptate. Oamenii se vor transforma, de aceea e bine să fim foarte atenți la ceea ce simțim, iar unii vor avea un viitor la care nu s-ar fi gândit niciodată. Iată ce îi așteaptă pe nativi.â

Pluto intră în Vărsător

Taurii nu vor mai suporta etichetele

Berbecii vor avea parte de noi oportunități și vor atrage mult mai mulți bani. Și nu e vorba neapărat de faptul că-și vor schimba profesia sau locul de muncă, dar vor ști să facă alegeri mult mai inteligente. Taurii vor simți nevoia să fie mult mai liberi la locul de muncă, dar asta nu înseamnă că nu-și vor duce sarcinile până la capăt așa cum trebuie.

Dar atunci când vor considera că au prea multe pe umeri, se vor reorienta și nu vor mai suporta etichetele. Libertate vor căuta și Gemenii, care vor dori să schimbe atât locul de muncă, cât și casa. Vor avea parte de provocări noi și vor ține cont și de hobby-uri, pe care vor începe să le valorifice.

Racii își vor schimba obiceiurile

Schimbări mari se anunță și pentru Raci, care vor să dea la o parte tot ce a fost rău din trecut și să păstreze doar lucrurile bune, de care au nevoie. E surprinzător acest lucru, mai ales că ei sunt unii dintre conservatorii zodiacului. Vor renunța la vicii, obiceiuri vechi și vor căuta soluții pentru a avea portofelul plin.

Transformări radicale vor și pentru Lei, pe toate planurile, iar unii nativi vor dori să plece în străinătate. Se anunță activități noi și pentru Fecioare, care vor înțelege că lucrurile se pot face și altfel decât până acum. Se vor apuca de proiecte noi, dar trebuie să fie mai relaxate, pentru că vor avea mult de muncă.

Scorpionii vor deveni mult mai empatici

Balanțele se vor reinventa, vor vedea viața cu alți ochi și vor avea mai multă răbdare la locul de muncă. Scorpionii trecuți de prima tinerețe vor deveni mult mai empatici cu cei din jur, cărora le vor da o mână de ajutor. Cei tineri însă vor deveni mai libertini și chiar vor pleca de acasă.

Săgetătorii vor fi mai intuitivi ca niciodată, vor ști ce vor primi își viitor și totodată își vor schimba crezurile, viziunea despre lume și propria viață. Capricornii trebuie să se gândească cum să facă bani, pentru că e posibil ca sursele vechi să nu mai fie la fel de multe. Dar nu vor fi lipsiți de activități.

Vărsătorii vor să-și păstreze tinerețea

Transformări uluitoare vor suferi și Vărsătorii, care vor dori din ce în ce mai mult să-și păstreze tinerețea și vor face tot ce pot în acest sens. Își vor schimba stilul de viață și vor înțelege că trebuie să ia mult mai în serios unele lucruri. Nu în ultimul rând, Peștii nu vor mai avea capul plecat, vor deveni mai înțelepți și vor încerca cât pot de mult să uite de lucrurile grele și triste din trecut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre