Simona Ionescu / Redactor Șef

Eveniment astrologic inedit: Lună nouă neagră sau Luna nouă în Taur. Cu toții vom simți influențele ei

Eveniment astrologic inedit: Lună nouă neagră sau Luna nouă în Taur. Cu toții vom simți influențele ei
Pe 19 mai 2023 va avea loc un eveniment astrologic inedit, care apare o dată la 33 de luni: Lună nouă neagră sau Luna nouă în Taur. Odată cu ea, Luna nouă neagră este plină de vibrații, care ne vor ajuta să ne recuperăm echilibrul și prindem forțe noi.

Luna nouă în Taur sau Luna nouă neagră marchează primul ciclu lunar de la începutul sezonului eclipselor. După cum este bine știut, eclipsele tind să aducă schimbare, trezire, transformare. Poate chiar ați simțit, deja, unele schimbări în viața voastră, din 19 aprilie, de când au început eclipsele în acest sezon astrologic.

Ei bine, Luna nouă neagră sau Luna plină în Taur vă va aduce o stare de relaxare. Pur și simplu va începe o perioadă mai liniștită, când vom simți că, în sfârșit, se așază planetele chiar și pentru cele mai agitate persoane.

Astfel, viețile noastre, sau poate chiar perspectiva noastră. Cu toate acestea, vor fi unele persoane care vor simți o stare de nesiguranță. În perioada care urmează va trebui să vă urmați instinctul și să acționați exact așa cum simțiți. Bazați-vă mai mult pe intuiția voastră și nu veți da greș!

Luna nouă neagră: Urmează o perioadă de conștientizare

Odată cu Luna nouă neagră va urma și o perioadă de conștientizare. Nu trebuie decât să ne luăm, zilnic, o pauză în care să fim doar noi cu noi. Să ne gândim, să reflectăm lucrurile care ne fac rău. Astfel, vom putea conștientiza mult mai bine ce este bine pentru noi și ce lucruri, obiceiuri sau persoane ne fac rău. Dacă veți continua să vă luați această pauză zilnic, doar pentru voi înșivă,  veți descoperi, în cele din urmă, că tot mai puține lucruri par să vă mai deranjeze!

Schimbări majore

În toată această perioadă există o putere divină asupra noastră ce ne determină să credem în noi mai mult ca oricând. Avem ocazia să profităm de oportunități apărute și să ne schimbăm viețile. Nu uitați! Luna nouă neagră sau Luna nouă în Taur vine după ea cu stabilitate, securitate, nevoi materiale și foarte multă recunoștință.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Cum se produce Luna nouă neagră

Luna nouă astronomică, denumită în engleză „dark moon”, adică „Lună întunecată” sau „Lună neagră”, pentru evitarea confuziei, se produce prin definiție în momentul precis al conjuncției astronomice în longitudine ecliptică cu Soarele, așa cum este văzut de pe Pământ.

Acest moment este unic și nu depinde de localizarea geografică a observatorului. În plus, dacă Luna este suficient de aproape de planul eclipticii, se produce o eclipsă de Soare.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre