Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 13 mai. Atenționare pentru o zodie: sănătatea unei persoane dragi e îngrijorătoare

Horoscop Minerva – 13 mai. Atenționare pentru o zodie: sănătatea unei persoane dragi e îngrijorătoare
Suntem campioni la a răspândi informații false. Dar nu este numai asta, unii mai și credem în ele. De aici comunicarea alambicată, uneori vagă, alteori precisă, cu ghilimele de rigoare și care ne poate da viața peste cap.

Horoscop Minerva – 13 mai. Atenționare pentru o zodie: sănătatea unei persoane dragi e îngrijorătoare

Berbec – Încearcă să nu cheltui banii aiurea astăzi.  Cei implicați în construcții și în  imobiliare ar putea primi oferte interesante. Ai grijă la micile accidente la nivelul feței. În special tăieturi datorate neatenției – o sticlă spartă, un geam care pocnește din senin, un cater scăpat de sub control. De asemenea, ai grijă și la picioare, vezi pe unde calci.

 

Taur – Sănătatea unei persoane dragi poate fi o sursă de îngrijorare, astăzi. Sprijinul tău va fi apreciat. În aceeași măsură și tu trebuie să ai grijă de tine. Vei beneficia de ajutor dacă ești mai atent și mergi la control regulat. Evită să urmezi o dietă extremă, deoarece este posibil să provoace unele probleme majore în viitor. Mișcarea va avea un efect pozitiv asupra sănătății generale.

 

Gemeni – Metoda obișnuită de a depăși obstacolele este să te prefaci că nu există probleme și să nu le faci loc în gândurile tale. Ai nevoie de cineva care să te provoace – sau cel puțin să țină pasul cu gândurile tale ingenioase – acum. Presiunea și așteptările ridicate din partea celorlalți ar putea induce panică și acest lucru, îți provoacă propria sănătate.

 

Rac – Ai grijă emoțional și fizic. În timp ce alții se află în impas din cauza blocajului creat de problemele prin care trece societatea, vei găsi lacune în situație. Poți descoperi soluții alternative la probleme dificile și frustrante. Vei fi cel mai eficient dacă mergi cu fluxul de evenimente. Poți fi provocat de evenimente conflictuale sau confuze.

 

Leu – Nu lăsa pe cineva deosebit de critic să te descurajeze. Ai încredere că visele se pot împlini. Universul te aduce la un fel de răscruce de drumuri. Este important să faci alegeri care să îți susțină interesele pe termen lung, ale tale și ale celor pe care îi iubești. Nu te bate singur dacă nu ești sigur că ai forța să învingi, altfel vei avea de suferit.

 

Fecioară – Recuperezi niște obiecte de valoare pe care le credeai pierdute sau amanetate. Caută peste tot, în cameră, în pat, prin sertarele biroului sigur ai să le găsești sau ai să găsești contracul de amanet. Dacă l-ai pierdut, probabil îl vei găsi acolo unde te aștepți mai puțin. Întoarce casa cu susul în jos dacă este nevoie, deoarece sigur îl vei localiza sigur.

 

Balanță – Cei cu venituri fixe vor primi în continuare, ajutor bănesc, firește, de la părinți. La urma urmei, nu vei fi nevoit să împrumuți bani unui sau de la un prieten. Dacă ți se solicită un împrumut mai mare, cel mai bun lucru este să dai aceste sume împrumut prin notariat ca să te asiguri că îi vei recupera.

 

Scorpion – Simți nevoia de a învăța arta meditației sau cel puțin câteva tehnici de respirație profundă, calmante. Te vor ajuta să îți liniștești mintea, care a fost puțin împrăștiată recent. Fă-ți ceva timp pentru a te concentra asupra respirației și a te recentra, deoarece vei descoperi că îți îmbunătățește starea de spirit. Te vei simți mai bine, în special, se va ușura acea durere de stomac.

 

Săgetător – Și tu trebuie să pui capăt tuturor obiceiurilor alimentare proaste, nu fast food, nu mâncat în miezul noții. Fă ceva creativ, dacă vrei să rămâi activ mental. Mersul pe jos, atât cât se poate, dimineața precum și consumul de alimente sănătoase fac o diferență uriașă în aspectul fizic și sănătate. Mișcarea nu a făcut rău nimănui. Continuă cu mersul pe jos.

 

Capricorn – Dificultățile de ieri sunt mult mai accentuate astăzi, pe măsură ce alte persoane se implică în această chestiune. Acest lucru ar putea aduce și frustrări dar și oameni frustrați. Fii răbdător și cât mai amabil posibil. Există câteva oportunități de a lua decizii practice care te vor ajuta să construiești o bază solidă pentru ce vrei să faci.

 

Vărsător – Ai șanse extraordinare la un interviu de angajare sau la orice nou început în care sunt apreciate abilitățile, adaptabilitatea și atenția la detalii. După amiază s-ar putea să cheltui mai mult decât te aștepți, dar sunt niște cheltuieli necesare. Gimnastica spirituală și tehnicile de respirație, te vor ajuta să rămâi sănătos, atât mental cât și fizic.

 

Pești – Dacă te simți neapreciat de oamenii din jur, încearcă să te reorientezi. A cere atenție nu este atrăgător, la fel și să te plimbi prin fața cuiva pentru a-i atrage atenția, cu tot fizicul tău superb sau cu spiritul tău fermecător. Mergi acolo unde știi că ești apreciat, unde poveștile tale îi vor face pe oameni să râdă, unde te simți ca acasă.

Cristina Spătar, prinsă în fapt. Regina R&B-ului românesc dă declarație despre bărbații din viața ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre