Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante
Astăzi intră în Vărsător, Venus planeta iubirii, a stimei de sine și a cash-flow-lui, unde va sta până pe 25 februarie. Poate aduce câștiguri neașteptate, dar și o nouă relație, un alt loc de muncă sau alte satisfacții materiale.

Mercur este deja retrograd, atenție la deciziile pe care le luați! Atenție la ce aveți de corectat!

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante

Berbec – Ai fost întotdeauna ambițios însă astăzi, apar oportunități uriașe ca să duci lucrurile la un alt nivel. Ar putea fi vorba despre șansa sau de a explora oportunități legate de străinătate. Urmărește imaginea de ansamblu și analizează viziunea pe termen lung pe care o ai. Poți face alegeri înțelepte pentru a merge mai departe.

Taur – Orizonturile profesionale și sentimentale se extind. Ești provocat să dai deoparte ceea ce crezi că știi și să îți deschizi mintea pentru a descoperi adevăruri mai mari. Dai dovadă de o foarte bună comunicare. Ai putea semna contracte importante. Ia în considerare învățământul superior. Ai putea să predai sau să-ți continui studiile.

Gemeni – Ești în fața unui nou Început. Viața se schimbă, iar o căsătorie, o relație sau o situație financiară evoluează rapid. Ai șansa să te eliberezi de orice luptă pentru putere. Preiei controlul într-o situație în care simți că scapi controlul. Trebuie să alegi locul în care să îți investești timpul, banii și emoțiile. Sau poți decide cu cine să colaborezi.

Rac – Vorbește cu sinceritate despre cum te simți și ce vrei. Fii sincer cu privire la modelele din trecut pe care vrei să le abandonezi, ca să poți aprofunda legăturile pe care le ai. Ai multe de câștigat din relațiile tale emoționale și financiare. Lasă orgoliul și vanitatea care te împiedică să împărtășești și să primești sprijin.

Leu – Constați că viața este în construcție și se află într-o stare de revizuire totală. S-ar putea să ai un nou loc de muncă, să deprinzi o rutină nouă sau să începi ceva cu totul nou. Înveți lucruri pe care nu le bănuiai, despre tine și despre modelele autodistructive subconștiente. Înveți unde trebuie să vindeci și despre ce nu mai servește scopurilor tale.

Fecioară – Nu trebuie să faci pe plac nimănui și nici să joci teatru. Aceasta este o șansă de a te elibera de așteptările, dorințele și aspirațiile pe care le-ai depășit. Gândește matur și cu sensibilitate poți ajunge la ceva care a fost mult timp doar un vis. Conștientizezi dorințele de care ai uitat sau ai crezut că nu-ți mai trebuie.

Balanță – Ziua marchează o fază extrem de creativă, în care înveți să folosești puterea prezentului. Este nevoie de o detașare conștientă de tiparele toxice de familie pentru a descoperi ce merită păstrat. Fii atent la calitatea vieții și unde îți reverși energia de fiecare zi. Clarifică-ți ambițiile și viziunea profesională.

Scorpion – Fii atent la toate formele de comunicare astăzi. Ai putea negocia contracte importante pentru instituția în care lucrezi. Poți începe să recunoști și să descoperi un adevăr mai mare și o realitate mai cuprinzătoare. Acest lucru îți va dirija atenția asupra problemelor financiare, angajamentelor și a respectului de sine.

Săgetător – Astăzi sporește sentimentul de siguranță emoțională și materială. Te simți pasionat dar și preocupat de anumite probleme. Poți face progrese reale și tangibile însă. Învață să te valorizezi, este foarte important pentru tine. Indiferent dacă acum ești prins în negocieri financiare sau personale, detașarea va fi esențială.

Capricorn – Te afli într-un ciclu profund de renaștere interioară și încă nu ai văzut decât suprafața potențialului tău. Amintește-ți lecțiile de anul trecut. Conștientizează că poți evita capcanele și comportamentul autodistructiv. Fii detașat și fidel valorilor tale și poți atrage sprijin financiar, emoțional, dar și iubirea pe care ți-o dorești.

Vărsător – O zi bună pentru a face o examinare a situației reale, în acest moment. Evaluarea sinceră a felului cum arați, a sănătății și a bunurilor tale este un pas înainte. Încearcă să cosmetizezi  acolo unde este necesar. Ceea ce este intim și personal, trebuie examinat minuțios și acolo unde este loc de îmbunătățiri, ia măsurile care se cuvin.

Pești – Este o zi în care pot genera anumite sentimente de rivalitate, dure, care ar putea declanșa reacții neașteptate. Nu este timpul să îți plângi de milă, mai ales să vezi probleme acolo unde nu există. Nu vei rezolva niciodată problemele lumii. Rezolvă-le mai întâi pe ale tale! Schimbări într-o situație socială sau în relațiile de prietenie.

Luna aceasta e… dreptunghiulară. Să vedeți de ce

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre