Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 21 mai. Rezolvarea unor probleme poate veni printr-o femeie de rang înalt

Horoscop Minerva – 21 mai. Rezolvarea unor probleme poate veni printr-o femeie de rang înalt
Astăzi sărbătorim ziua Sf. Impărați Constantin și Elena. Luna în casa diplomației prin aspectele care le face sugerează că soarta românilor este la mâna unei femei sau rezolvarea unor probleme poate veni printr-o femeie de rang înalt.

Horoscop Minerva – 21 mai. Rezolvarea unor probleme poate veni printr-o femeie de rang înalt

Berbec – Recompensele apar sub forma unor câștiguri materiale. Ia acest lucru ca o afirmare a valorii și a muncii tale. Oamenii se bazează pe tine acasă și la serviciu și știu că vei face treabă bună. Munca amabilă și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți, fie sub forma unui bonus în viitorul apropiat. Lasă vanitatea și orgoliul și concentrează-te pe sarcinile pe care le ai.

 

Taur – Sănătatea este excelentă. Cei care muncesc vor fi mereu solicitați și recompensați.

Profită de această perioadă pentru a adopta obiceiuri alimentare sănătoase. Pentru a reduce aportul de calorii, înlocuiește dulciurile cu fructe și apa minerală cu ceai. Poate nu ar strica să faci și puțină mișcare – plimbări, mers pe bicicletă sau înot.

 

Gemeni – Munca dintr-un aranjament recent va începe brusc să dea roade. Nu numai că vei primi toate lucrurile pe care le-ai cerut, dar vei primi lucruri pe care nici măcar nu ai îndrăznit să le ceri – mici bonusuri, de ici și decolo, pe tot parcursul zilei. Indiferent de cât de nebunești ți se par reușitele seara va fi una fantastică, între prieteni.

 

Rac – Ți se solicită prezentări de caz și prezența la întâlniri cu subiect financiar, pe măsură ce sortezi ofertele și achizițiile. Este momentul să iei niște decizii financiare mari. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută cu un șef de birou poate duce la un nou aranjament. Rețeaua lucrează în propriul tău avantaj acum.

 

Leu – Gesturile mici se pot adăuga și pot avea un impact mare asupra viitorului tău. Nu ai de ce să-ți fie teamă, dar nu exagera cu efortul fizic. Și, de asemenea, nu da  atenție problemelor minore. Fă-ți timp să faci aerobic sau să dansezi. Muzică veselă, mișcări ritmice – toate acestea te vor elibera de energia acumulată. Nu-ți fie teamă să fii tu!

 

Fecioară – Este un moment bun pentru a începe o cură de slăbire, dar doar după ce vorbești cu un nutriționist. Aceasta nu este neapărat o dietă strictă, este suficient un complex de exerciții speciale, iar aromele de portocală și scorțișoară te vor ajuta să ai o atitudine pozitivă. Un pic de altruism merge pentru un drum lung și care să îți stimuleze sentimentele și afectivitatea.

 

Balanță – Ai o mulțime de idei, dar asta este tot ceea ce ai: idei. Nimeni nu pare prea încântat să le pună în practică. Ar putea fi o mișcare înțeleaptă să îți asumi singur motivarea acțiunilor, nu de alta dar poți fi incredibil de convingător. Pe măsură ce reputația ta în birou crește, crește și încrederea ta în sine. Te simți expansiv și ți-ai dori să călătorești.

 

Scorpion – Zi foarte bună pentru chestiuni legate de finanțe și de bani. Intervine și o scadență care este necesară pentru a gestiona un proiect de finanțare majoră. Deciziile tale nu vor fi nici impulsive, nici pripite. Ele vor fi întotdeauna atent analizate, ca urmare, vor fi benefice pentru viitor. De asemenea, vei putea controla cheltuielile nedorite.

 

Săgetător – Posibil să simțiți o ușoară răceală, dar nu există motive serioase de îngrijorare. Ceaiul din plante va ajuta la ameliorarea oboselii emoționale, la fel o baie cu uleiuri esențiale înainte de culcare, în special uleiul de lavandă. Este o perioadă favorabilă pentru majoritatea procedurilor cosmetice; măștile de curățare și tonifiere sunt deosebit de eficiente.

 

Capricorn – Cauți diferite căi pentru a investi bani în siguranță pentru propriul viitor, al tău și a celor dragi. Diferite cheltuieli legate de familie însă, vor crește. Te deranjează ceva la fața ta. Mergi la dermatolog sau la un cabinet de înfrumusețare pentru a dezvolta un program individual de îngrijirea a tenului și a corpului.

 

Vărsător – Probabilitatea unui câștig care vine pe alte canale decât cele obișnuite – poate ajuți pe cineva cu mutatul, faci un transport în afara localității ș.a.. Acest lucru îți va consolida și mai mult poziția financiară și-ți va da și idei pentru alte câștiguri. Cu toate acestea, va trebui să cheltui bani pentru unele reparații urgente acasă.

 

Pești – Vei fi înclinat să cheltui o sumă substanțială de bani dacă pleci într-un pelerinaj de suflet, situat departe de casă, în afara țării. Va trebui însă să fii atent la  cheltuielile nedorite și să nu cumperi nimicuri de care nu ai nevoie acum. Supraalimentarea, va afecta negativ activitatea tuturor organelor interne, tractul gastro-intestinal fiind deosebit de vulnerabil.

Are tata două fete. Cabral e în culmea fericirii. Andreea Ibacka e din nou însărcinată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre