Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 23 mai. Astrele zic că azi toată lumea e pusă pe harță

Horoscop Minerva – 23 mai. Astrele zic că azi toată lumea e pusă pe harță
Crucea în semne cardinale de astăzi sugerează că toată lumea este pusă pe harță. Sunt favorizate conflictele în familie sau în cuplurile de îndrăgostiți. Un anunț făcut de o femeie pune pe jar întreaga suflare românească.

Horoscop Minerva – 23 mai. Astrele zic că azi toată lumea e pusă pe harță

Berbec – Curiozitatea se îmbină cu entuziasmul, astăzi. S-ar putea să cobori în gaura de iepure a navigării pe Internet, și să găsești lucruri unul mai interesant decât altul. Cea mai bună folosire a acestei energii, este să faci ceva creativ și să explorezi un nou mod de a face lucrurile. Nu pierde timpul cu teoriile conspirației.

 

Taur – Când primești documente, citește-le cu atenție, nu semna ca Primarul. Același lucru s-ar putea spune și pentru investițiile de astăzi. Este posibil să ai impulsul de a cumpăra acțiuni, dar folosește ziua pentru cercetare, nu pentru a juca pe piața financiară în orb. Este un moment bun pentru a repara pereții, scările și lucrurile de prin casă.

 

Gemeni – Familia s-ar putea extinde, deoarece și gospodăria se extinde, plus un animal de companie. Armonia îți poate umple casa. Calmul și armonia lasă loc de iertare și de acceptare, deoarece un dialog ca între oameni maturi, ați putea fi mai înțelegători. Doar când încerci să treci linia în teritoriul partenerului, lucrurile se înrăutățesc puțin.

 

Rac – Dacă activezi în domenii artistice și creative, cum sunt pictorii, muzicienii și scriitorii, vei putea să îți prezinți lucrările și să profiți de beneficii neașteptate. Dacă ești student și ai aplicat pentru o bursă în străinătate, ai șanse mari să câștige una. Poți începe regimul de exerciții pe care îl planifică de mult timp.

 

Leu – Astăzi, ai noroc în dragoste. Dacă ești deja într-o relație, este bine să-i spui iubitei tale cât de norocos te simți. Dacă ești în căutarea iubirii, ai ocazia să întâlnești pe cineva interesant, cineva care își dorește să-ți recunoască valoarea și să pună foarte mult pe masă. Analizează modul în care poți eficientiza o parte din muncă pentru a avea mai mult timp pentru tine.

 

Fecioară – Dacă te pregătești pentru o carieră în domeniul IT, medicină sau inginerie reușești să iei note mari la examene. Vei avea câteva rezultate notabile și te vei descurca foarte bine. Ai o imagine clară asupra ce vrei. Nu înseamnă neapărat că accepți premisele unora, dar înțelegi de unde vin. Și poate fi un punct de plecare pentru o discuție cu șefii.

 

Balanță – Dacă ai studii de inginerie mecanică poți găsi un loc de mună astăzi, în cazul că nu ai deja unul. Vei avea un număr mare de opțiuni atunci când va veni vorba despre oferte de muncă. Dacă ești în căutarea unei opțiuni de investiții, poți lua în considerare piața de capital. Companiile de turism încep să lucreze pe plus.

 

Scorpion – Alimentație corectă va fi mantra ta, astăzi. Este posibil ca unele dintre bolile care ți-au creat probleme în ultimul timp, să dispară deodată. După în urmă cu câteva zile te confrunati cu probleme de comunicare și neînțelegeri, astăzi poți răsufla ușurat. Comunicarea și înțelegerea au devenit fluide.

 

Săgetător – Dacă păreai că nu-ți regăsești aplombul la birou sau nu erai decis dacă să începi să lucrezi astăzi vei fi mai decis. Ai revenit la gânduri mai bune și ai putea găsi chiar o nouă sursă de venit. S-ar putea să regândești cheltuielile astăzi. Concentrează-te mai degrabă pe intrări de bani, decât pe cheltuieli.

 

Capricorn – Poți să te îndrăgostești astăzi de cineva care este total diferit de tine. Se spune că opozițiile se atrag și să rămâneți împreună. Acest lucru ar putea fi un parteneriat cu totul diferit până acuma pentru tine. Încearcă lucruri noi, de la o nouă marcă de pastde dinți până la a suna la o instituție sau firmă care îți place, și vezi dacă există un loc de muncă pentru tine.

 

Vărsător – Ești magnetic, manifești ceea ce dorești, mai ales dacă implică întâlnirea cu oameni importanți și influenți. Astăzi, pictezi un tablou care nu conține imagini sau obiectele pe care dorești să le cumperi, dar care are imagini cu persoane pe care ai dori să le întâlniști. Acest lucru te ajuta la activarea acestei energii uimitoare.

 

Pești – Este posibil ca problemele să se rezolve, iar afacerile să se reia în industria ospitalieră și în turism. Posibil să îți găsești o nouă slujbă. Una peste alta, este o zi în care trebuie să ții ochii deschiși la oportunități. Arhitecții, finanțatorii și constructorii sunt astăzi pe trambulină. Dacă ți se solicită un împrumut, amână.

Alina Sorescu rupe tăcerea. Ce se întâmplă cu mariajul său cu Alexandru Ciucu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre