Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 24 mai. Leii și Săgetătorii să fie atenți la bani, Fecioarele au șanse de câștiguri financiare

Horoscop Minerva – 24 mai. Leii și Săgetătorii să fie atenți la bani, Fecioarele au șanse de câștiguri financiare
Lucrurile ar putea să se liniștească prin intervenția cuiva din afară. Posibile decizii luate de UE să mai calmeze lucrurile sau o decizie juridică să stârnească speranțe în sufletele oamenilor. Se menține agresivitatea crucii cardinale.

Horoscop Minerva – 24 mai. Leii și Săgetătorii să fie atenți la bani, Fecioarele au șanse de câștiguri financiare

Berbec – Puterea ta constă în resursele interioare. Vei descoperi că aceste resurse s-au deschis în interiorul tău. Emoțiile sunt sub control în fața haosului. Acest moment al noilor începuturi este extrem de important. Ar trebui să îți testezi profunzimile și să remediezi orice ciudățenii interne care pot da probleme în viitor.

 

Taur – Astăzi vei avea o mulțime de oportunități de a-ți susține opiniile cu pasiunea și spiritul de pionierat caracteristic. Vești bune de la locul de muncă. Eforturile îți pot aduce o promovare, o creștere sau o recunoaștere mult meritată. Orice ar fi, stima de sine primește un impuls. Poartă culori calde și pregătește-te să întâlnești pe cineva special.

 

Gemeni – Nu ești la fel de concentrat pe detalii dar nici la imaginea de ansamblu, ceea ce îți pune presiune pe tine și pe viața relațională. Astăzi te-ai putea simți dornic să impresionezi pe cineva. Poate că există cineva cu care lucrezi și care este deosebit de important pentru tine mai ales că te-ar putea sprijini în carieră.

 

Rac – Sunt susținute relațiile pozitive cu clienții și colegii de muncă. Energia zilei te poate face neobișnuit de naiv. Nu este momentul să fii descurajat. Vezi obstacolele ca pe niște provocări. Vizualizează ceea ce vrei și să ai foarte clar în minte, că acest lucru este posibil. Cu cât ești mai concentrat în acest sens, cu atât vei avea succes în a obține ceea ce îți dorești și ai nevoie.

 

Leu – Fii atent cu banii tăi. Stai departe de magazinele comerciale, evită site-urile de cumpărături online și, dacă trebuie să faci cumpărături, ia doar o sumă minimă cu tine și lasă cardurile de credit acasă. Acest lucru este util mai ales dacă banii sunt numărați iar tu ești în căutarea unui loc de muncă.

 

Fecioară – Așteaptă-te la câștiguri financiare din locuri îndepărtate. Acestea sunt rezultatul investițiilor făcute departe de casă, de la terenuri la casa bătrânească și care îți vor aduce beneficii. Mai ales că vei semna și un contract de dare în arendă. Dacă te gândești să faci același lucru și în localitatea în care trăiești aș spue să te orientezi spre o grădină la marginea orașului.

 

Balanță – Dorința ta de a păstra lucruri echilibrate în viață, poate deveni bolnăvicioasă în urma forței emoționale și este important să nu te învinovățești atunci când te simți ca și cum ai fi bătut sau exclus. Există momente în care este mai important să îți simți sentimentele decât să ai totul sub control! Ia gândește-te la asta!

 

Scorpion – Astăzi te gândești la mese mai sănătoase, ca modalitate de a contracara supărarea pe care o simți. Îți dorești să afli mai multe despre problemele care te încurcă. O schimbare de perspectivă poate avea un efect profund. Dacă te forțezi puțin, atunci ciocolata și fursecurile ar putea câștiga în defavoarea fructelor și legumelor. Atenție!

 

Săgetător – Generozitatea ta în răspândirea cunoștințelor va fi răsplătită. Lucrurile ar putea fi destul de confuze la început, dar odată ce începi să vorbești, vei fi surprins de cât de multe știi și cât de departe te poate duce inteligența, manierele și atitudinea sociabilă. Este incredibil. Urmărește-ți cu atenție veniturile.

 

Capricorn – Astăzi cauți noi modalități de a câștiga bani. Găsirea unui sprijin secundar poate ameliora anxietatea financiară, dar încercați să căutați și soluții permanente. Un prieten sau un partener romantic ar putea să-ți schimbe punctul de vedere cu privire la o anumită problemă și să îți aducă chiar o nouă înțelegere, asupra lucrurilor.

 

Vărsător – Stima de sine ar putea primi o lovitură și s-ar putea să fii tentat să faci cumpărături, impulsiv, pentru a te face să te simți mai bine. Amintește-ți, că auto-valoarea nu se poate cumpăra. Tu o construiești. Rămâi concentrat asupra obiectivelor personale și vei putea să le atingi în cel mai scurt timp. Nu dispera!

 

Pești – Discuțiile deschise cu cineva care îți place pot duce la schimbări foarte interesante pentru tine sau pentru amândoi. Parteneriatele de tot felul ar trebui să meargă foarte bine. În ceea ce privește asociațiile de afaceri, succesul și norocul ar putea părea chiar după colț. Privește lucrurile dintr-o perspectivă foarte realistă.

Doi cântăreți de muzică populară au sfârșit crunt. Poliția nu știe încă cine e vinovat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre