Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 30 mai. Mercur retrograd. Spiritele încep să se agite

Horoscop Minerva – 30 mai. Mercur retrograd. Spiritele încep să se agite
Mercur este retrograd. Atenție la comunicare. De asemenea, continuă serie incendiilor, accidentelor și inundațiile. Spiritele încep să se agite din nou.

Horoscop Minerva – 30 mai. Mercur retrograd. Spiritele încep să se agite

Berbec – Multă activitate în sectorul personalității. Câțiva prieteni, găzduiți de tine sau de cineva din familie s-ar putea întâlni și provoca conversații stimulantive. Ai putea fi pus în fața unei noi conștientizări a sentimentelor personale. S-ar putea să îți fie mai bine să citești despre aventură decât să o cauți. Pune-te în valoare.

 

Taur – Deleagă din responsabilități în loc să îți asumi mai multe. Se pare că ești într-o poziție cheie. Ai un punct de vedere bun pentru tot ceea ce te înconjoară. Oferă oamenilor sarcini care vor ajuta la realizarea obiectivului. Asigură-te că toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Ți se cere să depui mai multă ușurătate și creativitate în carieră.

 

Gemeni – La serviciu, poți fi frustrat de oamenii care refuză cu încăpățânare să facă lucruri conform procedurilor stabilite. Pe de altă parte, există o energie nesigură care încurajează schimbarea locului de muncă sau cercetarea pentru educație ori specializare. Lasă munca să fie o extensie a expresiei de sine creative.

 

Rac – Este timpul să faci o impresie publică bună. Vei fi cel mai diplomat dacă trebuie să examinezi performanța cuiva. Fii cât mai direct posibil. Neînțelegerile sunt posibile dacă nu te întinzi cu explicațiile. Astrele sugerând să te gândești să transformi un talent într-o afacere profitabilă. Pe de altă parte, intră în joc casa datoriilor și banii altor persoane.

 

Leu – Nu împrumuta mai mult decât îți poți permite pentru a începe afacere afacerea pe care o dorești. Să-ți observi succesele mai mult decât eșecurile, este un lucru bun! Bucură-te de toate lucrurile pe care le faci bine, care nu sunt neapărat observate sau lăudate de alte persoane. Ai început să faci mișcare, să consumi alimente sănătoase și să comunici sincer cu prietenii.

 

Fecioară – Imaginea obișnuită de persoană sănătoasă cere o anumită întreținere. Este important să îți menți dieta și rutina de a face mișcare, chiar dacă ai chef să te relaxezi. Nu aluneca înapoi pe canapea. Cu cât faci din aceste obiceiuri bune o parte a rutinei zilnice, cu atât devine mai ușor să continui.

 

Balanță – Va fi greu să te ocupi de problemele emoționale care apar. Forța interioară pare puternică dar este înșelătoare și alimentează iluzia că lucrurile sunt în regulă atunci când nu sunt. Nu te mai preface că totul merge bine. Cu cât te vei confrunta mai repede cu adevărul, cu atât acesta va înceta să te afecteze. Este posibil să fiți într-o poziție dificilă.

 

Scorpion – Vrei să explorezi un nou mod de viață, dar să te simți blocat. Poate că ești prea legat de rutina actuală. Vrei ceva care să îți permită să faci un salt adevărat. Ești tentat să renunți la responsabilitățile tale și să faci doar ce vrei, cum ar fi cititul toată ziua. Cu toate acestea, în timp ce rămâi blocat în vise, viața trece pe lângă tine.

 

Săgetător – Morala și convingerile ar putea fi testate în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce vei înțelege că nu știi chiar totul. Rămâi cel care ești. Este un indicator natural al armoniei și are ca efect calmarea oricăror tensiuni care s-ar fi putut acumula în relațiile tale. Starea de spirit este și ea una ușoară.

 

Capricorn – Tu poți fi cât se poate de serios în ce faci, dar alte persoane să nu te ia în serios. Probabil că trebuie să acorzi o putere suplimentară cuvintelor, pentru ca acestea să aibă un efect complet și o nouă rezonanță. Tensiunea crește atunci când cineva cu care lucrezi își pierde timpul cu fapte care pur și simplu nu sunt importante.

 

Vărsător – Ai grijă la supraîncărcarea cu informații. Prea multe gunoaie mentale îți vor face munca mai grea – nu mai ușoară. Fii atent la ceea ce alegi. Este mai bine să ignori bârfele care circulă în jurul locului de muncă. Unii s-ar putea confrunta cu o provocare semnificativă. Ar trebui să ai respectul și sprijinul superiorilor.

 

Pești – Eforturile tale nu au trecut neobservate. Curând va veni o decizie și ar trebui să fie în favoarea ta. Programează-ți de pe acum, timp liber. S-ar putea să participi la mai multe evenimente, împreună cu colegii sau să faci o rețea într-un mod nou și creativ în care să beneficieze financiar toată lumea.

Cine a fost Magda Demetrescu, prima Miss România din istorie care a ajuns la Miss Univers

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre