Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Minerva – 31 mai. Soarele aduce divorțuri și scandaluri în lumea mondenă

Horoscop Minerva – 31 mai. Soarele aduce divorțuri și scandaluri în lumea mondenă
Continuă discuțiile pe tema pensiilor. Sindicatele ar putea începe să se agite. Dialogul Guvern – populație este foarte fragil. Soarele tranzit în opoziție cu Soarele natal…divorțuri, scandaluri în lumea mondenă.

Horoscop Minerva – 31 mai. Soarele aduce divorțuri și scandaluri în lumea mondenă

Berbec – Când iei în considerare noi modalități de a câștiga bani, nu lua în calcul munca de acasă. S-ar putea să fie tot ce ai nevoie acum. Ți se pare mai ușor să spui „da” decât „nu”. Ești responsabil pentru ceea ce aduci în viața ta, iar consecințele sunt cât se poate de reale. La fel, suntem responsabili față de corpurile noastre.

 

Taur – Indiferent de ce crezi că nu poate fi anulat – undeva în interior există curajul emoțional necesar pentru a schimba direcția lucrurilor. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai făcut mișcare, încearcă să faci săptămâna aceasta: mergi cât de mult poți, inclusiv la o întâlnire sau la cumpărături fără mijloace de transport în comun, fără mașină.

 

Gemeni – Este timpul să nu mai acționezi ca și cum crezi că alții vor să te vadă lucrând. Mai de grabă este timpul să te exprimi – emoțiile, dorințele și punctul de vedere – și să iei o poziție mai fermă. Definește mai clar cine ești pentru ceilalți și pentru tine însuți. Reacțiile presupuse nu te vor duce nicăieri.

 

Rac – Afecțiunile minore pot trezi instinctul de a-ți îmbunătăți sănătatea. Te simți extrem de energic așa că s-ar putea să mergi la sală. Doar nu exagera. S-ar putea să iei în considerare și câteva modificări pe care vrei să le faci la domiciliu sau la locul de muncă. Gândește-te cu atenție înainte de a continua.

 

Leu – Relațiile tale ar putea fi încercate și testate, astăzi. Vei dori un moment de relaxare în multe dintre relațiile tale. Tensiunea ar putea ajunge la cap, dei ai grijă când te juci cu focul. S-ar putea să te arzi. Parteneriatele de afaceri sau lucrul alături de colegii ar putea deveni iritante dacă nu ajungi la rădăcina problemei.

 

Fecioară – O conversație neobișnuită despre lucruri care sunt foarte diferite te poate arunca în cea mai spumoasă aventură sentimentală. Atracția va fi imediată și evidentă și poate un pic copleșitoare. În cearcă să rămâi cu picioarele pe pământ, dacă este posibil. Va trebui să fii atent la ce spui și să te abții să bârfești.

 

Balanță – Deși, în mod normal, ești un comunicator excelent, acum te-ai putea bloca la cele mai mici afirmații. Cel puțin poți să râzi de tine. Unii vor lua notă de tot ceea ce faci. Chiar și lucrurile mici pe care le faci pentru alții – să le cumperi o cafea, să te oferi să luați prânzul împreună, toate vor fi apreciate.

 

Scorpion – Trebuie să te aventurezi cu încredere în exterior. Nu te uita înapoi. În schimb, privește încrezător spre viitor. S-ar putea să te simți tras în mai multe direcții simultan. Abilitățile tale de a lucra cu oamenii sunt grozave, dar este posibil să fii mai degrabă împrăștiat. Fă-ți liste pentru a menține prioritățile.

 

Săgetător – Fii răbdător și păstrează-ți simțul umorului dacă înveți ceva nou. Aspectul de căprioară speriată poate da oamenilor o impresie greșită. Vorbește! Cu toate acestea, vei fi cel mai fericit să lucrezi singur. Colegii de muncă au idei bune și ar trebui să le asculți. Drumurile, învățarea și explorarea ar putea fi prioritare în agenda ta.

 

Capricorn – Este timpul să îți echilibrezi nevoile muncii zilnice cu pofta de viață. Dar pentru asta este nevoie de bani. Dacă nu poți face dintr-o călătorie sau învățământul superior o parte a modelului de afaceri, trebuie să existe un compromis. Găsește-l. Dacă nu te poți exprima în compania cuiva, nu trebuie să iei lucrurile în mâinile tale.

 

Vărsător – Există mai multe modalități de a fi senzual decât sexul propriu-zis! Discutarea problemelor de sănătate cu partenera este importantă. Dacă el sau ea nu se simt la înălțime, vei fi mai mult decât dispus să oferi niște sfaturi. Ar putea fi un moment bun pentru a discuta despre modalitățile prin care îți poți îmbunătăți rutina de sănătate.

 

Pești – Dorința de a pune capăt unor proiecte personale importante ar putea să te determine să îți concentrezi multă energie asupra lor. S-ar putea să fie nevoie să faci mai multe comisioane înainte de a termina. Energia ta este mare, așa că ia în considerare practicarea unui sport sau efectuarea unui antrenament de forță, la sală.

Cameron Diaz lasă actoria pentru vin. S-a transformat total

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre