Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscop Weekend 10-11 iunie. Unele zodii se gândesc la căsătorie, iar altele la despărțire. Cine să le mai înțeleagă?!

Horoscop Weekend 10-11 iunie. Unele zodii se gândesc la căsătorie, iar altele la despărțire. Cine să le mai înțeleagă?!
 Se anunță un weekend plin de surprize. Unele zodii vor sta liniștite, în propriul cămin și se vor bucura de ce au. Sunt însă unii nativi care explodează în acest sfârșit de săptămână: unii în bine, alții în mai puțin bine!

Horoscop Weekend Berbec

Este un sfârșit de săptămână în care să îţi faci timp să comunici cu persoana iubită. Nu ne referim aici la discuţii de suprafaţă, care doar acoperă liniştea şi nimic mai mult, ci la conversaţiile care ating puncte importante pe agenda comună, care leagă şi dezleagă, ce rezolvă probleme persistente, cărora nu li s-a găsit o rezolvare până acum

Horoscop Weekend Taur

Dacă lucrezi în weekend, fie că programul prevede acest lucru sau ai de terminat ceva urgent peste weekend, randamentul de care dai dovadă s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Pe lângă bonusul cu care s-ar putea să te alegi la salariu, fii sigur(ă) că şi superiorii vor vedea cu ochi buni ceea ce faci şi dărurirea de care ai dovadă.

Horoscop Weekend Gemeni

Ai nevoie astăzi să petreci mai mult timp atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu prietenii, cu membrii anturajului tău. Poate că nu te simţi tocmai bine să ieşi în grup mare, dar în aer liber şi cu respectarea măsurilor de siguranţă, vei reuşi să îţi iei porţia de socializare la care tânjeai atât de mult. Discuţiile cu apropiaţii nu numai că te inspiră, dar te şi ajută să te rupi puţin de griji.

Horoscop Weekend Rac

Sunteţi mai sensibil în această perioadă, ceea ce va ajuta la întărirea legăturii cu partenerul de viaţă.

Sâmbătă și duminică, Luna scoate în evidență resursele comune. Vor fi două zile frumoase pentru Raci pentru a avansa proiecte comune, pentru a face echipă cu partenerul și pentru a vă ocupa de sarcini și pentru a vă bucura pur și simplu de compania celor pe care îi iubiți.

Horoscop Weekend Leu

Scrieți-vă perspectivele și percepțiile, astfel încât să aveți o înregistrare și să le puteți examina ulterior, atunci când aveți nevoie de ele.

Luna strălucește puternic casa familiei sâmbătă și duminică, făcând din acest moment unul perfect pentru a sta acasă și de a testa o rețetă nouă.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Horoscop Weekend Fecioară

Eşti într-o dispoziţie relativ bună şi încerci să profiţi la maximum de timpul liber de care dispui astăzi pentru a-l petrece cu partenerul de viaţă sau cu copiii ori făcând activităţile care îţi plac. Starea ta de spirit îi molipseşte în bine pe cei dragi, care simt că primesc un adevărat impuls de energie din preaplinul tău. Aşadar, te numeri printre acei nativi din Horoscop care sunt pur şi simplu răsfăţaţi de astre în acest sfârșit de săptămână.

Horoscop Weekend Balanță

Un weekend plin de liniște și pace vă așteaptă pe toți nativii din Balanță. Astrele vă recomandă să vă rezervați timp pentru a vă bucura de natură, poate chiar pentru a face o plimbare în aer liber. Tot astrele vă favorizează și partea financiară, așa că ar putea fi o oportunitate bună pentru a face investiții. Veți merge a cumpărături și veți face cumpărături la prețuri incredibil de avantajoase.

Horoscop Weekend Scorpion

În acest weekend vei avea noroc la bani. Tocmai la timp pentru a-ți duce la îndeplinire un plan mai vechi. De asemenea, nu lăsa un conflict de interese să îți solicite tot timpul, concentrează-te pe ceea ce faci și ignoră restul.

Totuși, ai grijă că iei viața prea în serios și nu este întotdeauna necesar. Distrează-te mai mult în acest weekend, o meriți!

Horoscop Weekend Săgetător

S-ar părea că ai ieşit la liman în raport cu nişte probleme de familie care durau de destul de multă vreme. Frământările şi tensiunile te-au extenuat destul de tare, dar se vede că eşti pregătit să le ştergi cu buretele şi să te bucuri de noile bazele pe care relaţia cu apropiaţii s-a mutat. Nimeni nu este perfect şi nu există familie ideală, iar tu ai înţeles acest lucru şi cât de mult contează compromisul.

Horoscop Weekend Vărsător

Se întrevede un final de săptămână numai bună de petrecut în compania celor dragi sau dacă simţi nevoia, poţi să ţi-l dedici ţie, odihnei şi relaxării după o săptămână destul de complicată. În orice caz, se arată o sâmbătă liniştită pentru tine, fără evenimente ieşite din comun și o duminică minunată.

Iar uneori ştii că ai nevoie de o zi predictibilă, poate chiar plictisitoare pe alocuri, pentru a-ţi reîncărca bateriile suficient pentru angajamentele pe care le ai pentru zilele care urmează.

Horoscop Weekend Capricorn

Veți avea parte de certuri în acest weekend. Oboseala își spune cuvântul și la voi. Ați ținut multe lucruri în voi, nu le-ați spus la timp, iar în acest weekend veți exploda.

Voi, nativii din Capricorn nu sunteți genul să vă certați, să faceți scanda dar, efectiv, simțiți că vi s-a umplut paharul. Persoana iubită este din ce în ce mai greu de înțeles.

Horoscop Weekend Pești

Sâmbătă şi duminică, se întrevăd oportunităţi de a cultiva relaţii cu persoane importante din comunitatea ta. Aşadar, dacă eşti invitat să participi la un dineu sau la o cină informală cu ei, ar fi indicat să nu pierzi din vedere această oportunitate nemaipomentă. Poţi ajunge foarte departe prin intermediul lor.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre