Simona Ionescu / Redactor Șef

Horoscopul verii 2023. Unde pleacă fiecare zodie în vacanță

Horoscopul verii 2023. Unde pleacă fiecare zodie în vacanță
Gata, a venit, în sfârșit vara! Încă puțin și vom pleca în concediu. Fiecare dintre noi avem planuri pentru acest sezon și vrem să ne simțim cel mai bine. Iată care este horoscopul verii 2023 și unde va pleca fiecare zodie în vacanță.

BERBEC Horoscopul verii 2023

Berbecii vor avea parte de mai multe escapade scurte, în această vară. Nu le place să stea mult timp într-un loc, așa că vor hoinări toată vara.

TAUR Horoscopul verii 2023

Taurii deja și-a planificat vacanța de vară. Plajele însorite ale Greciei vor fi printre principalele destinații de vacanță pentru cei născuți sub semnul Taurului.

GEMENI Horoscopul verii 2023

Gemenii vor avea parte de două concedii. Pentru ei, vacanța ideală este munte, combinat cu mare. Așa că, în prima parte a verii vor merge la mare, iar mai spre final vor alege și o stațiune de la munte.

Sursa foto: Dreamstime
Sursa foto: Dreamstime

RAC Horoscopul verii 2023

Racii nu pot sta fără apă. Obligatoriu vor merge cel puțin o săptămână la mare. De câte ori vor avea ocazia vor mai fugi măcar pentru o zi sau două, la final de săptămână la mare sau măcar la piscină.

LEU Horoscopul verii 2023

Leii vor alege să viziteze. Vor merge în destinații turistice și vor vizita orașe frumoase, pline de istorie. Vor face și cumpărături pentru cei dragi.

FECIOARĂ Horoscopul verii 2023

Fecioarele vor merge la mare în România. Sunt comode și nu le place să petreacă foarte mult timp de drum. În cazul în care vor alege o destinație externă, obligatoriu vor alege avionul ca mijloc de transport.

BALANȚĂ Horoscopul verii 2023

O stațiune de pe coasta litoralului spaniol este destinația perfectă pentru nativii din Balanță, în această vară. Vor avea o vacanță minunată.

SCORPION Horoscopul verii 2023

Distracție, distracție și iar distracție! Așa va arăta vara pentru Scorpioni. De câte ori vor avea ocazia, vor pleca în escapade scurte, dar în care se vor distra cât alții în câțiva ani.

SĂGETĂTOR Horoscopul verii 2023

Săgetătorii nu pot să stea fără mare. Vor merge și în România, dar și într-o destinație frumoasă, dar aproape de casă, precum Grecia sau Turcia.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

CAPRICORN Horoscopul verii 2023

Capricornii de-abia așteaptă concediul. Au muncit mult și au nevoie urgentă de relaxare. Vor alege o vacanță all-inclusive, unde să facă plajă, să mănânce și să doarmă foarte mult.

VĂRSĂTOR Horoscopul verii 2023

Vărsătorii iau în calcul să meargă în destinații precum Egipt, Malta sau Italia. Le plac călătoriile, să viziteze vestigii istorice și să stea la plajă în același timp.

PEȘTI Horoscopul verii 2023

Lux. Așa vor nativii din Pești să-și petreacă vacanța de vară. Vor alege destinații frumoase, vor închiria o ambarcațiune și se vor plimba pe mare. Serile vor fi pline de distracție pentru nativii din Pești.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre