Simona Ionescu / Redactor Șef

Jupiter în Gemeni. Ce se va întâmpla cu zodiile în perioada următoare

Jupiter în Gemeni. Ce se va întâmpla cu zodiile în perioada următoare
Odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, astrologul Bianca Nuțu spune că „miroase a amantlâc”. Care sunt zodiile cele mai norocoase în perioada următoare.

Pentru perioada următoare, când Jupiter a intrat în Gemeni, astrologul Bianca Nuțu le recomandă zodiilor să nu vorbească mult și fără rost. De asemenea, le recomandă zodiilor ca pe 6 iunie să înceapă să țină un jurnal.

Jupiter în Gemeni. „Să nu vorbim mult și fără rost, să fim atenți la bârfe”

„Miroase a amantlâc. Putem să avem pe cineva acasă, dar în altă parte pe altcineva. Însă nu toate flirturile se pot concretiza în povești de iubire și nici toate promisiunile de business nu pot fi duse la bun sfârșit. Să nu vorbim mult și fără rost, să fim atenți la bârfe, să stăm cât mai departe de aceste cercuri.

Pentru că vor fi situații în care, deși n-am spus nimic, s-ar putea să ne trezim că vom fi trași la răspundere”, a spus astrologul Bianca Nuțu la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Taurii au toate șansele de acum încolo să facă bani

Berbecii au o perioadă bună, când își pot schimba mașina sau își pot lua permisul. Vor avea multe contracte și e bine să meargă acolo unde oamenii au nevoie de produsele lor.

Taurii vin după o perioadă grea, Jupiter le-a adus multe binecuvântări. Au fost și Tauri care au avut parte de accidente, și-au pierdut părinții, dar răul a trecut și de acum încolo au toate șansele să facă bani.

Racii vor pune preț pe liniștea sufletească

Astrolog Bianca Nuțu, despre ce ne rezervă astrele în perioada următoare

Gemenii vor fi norocoșii acestui tranzit. Vor primi binecuvântări, poate avea legătură cu partenerul de viață, se pot căsători.

Racii vor avea o perioadă în care se vor închide în sinea lor, dar își vor rezolva probleme legate de somn, frici și vor pune mare preț pe liniștea sufletească.

Fecioarele au mari șanse să facă un copil

Leii au o perioadă în care popularitatea lor depășește orice limită a imaginației. Vom afla povești despre Lei care au reușit, însă le recomand să fie foarte atenți, pentru că pot cheltui bani. Le place să fie generoși, însă li se recomandă să mai taie din buget.

Fecioarele au mari șanse să schimbe cariera, să strălucească în domeniul lor sau să facă un copil.

Săgetătorii sunt pe punctul de a se căsători

Balanțele pot avea parte de momente frumoase și pot călători peste hotare.

Scorpionii iau ce este al lor și ce li se cuvine, e posibil să fie vorba de o moștenire sau se pot căsători.

Tot spre mariaj se îndreaptă și Săgetătorii, care și-au găsit partenerul la care au visat.

În ceea ce îi privește pe Capricorni, vor avea mult de muncă, dar vor veni și banii.

Vărsătorii sunt răsfățați de Jupiter în Gemeni, dar se pot întinde mai mult decât este cazul. Pot avea amantlâcuri, de aceea e cazul să fie atenți ce vor să facă cu viața lor.

Iar Peștii au succes în tot ceea ce ține de imobiliare și își pot îmbunătăți relația cu părinții.

„Vor merge pe vârfuri Fecioarele și Peștii, dar și Săgetătorii, care pot face multe excese. Jupiter ne aduce noroc, dar trebuie să dăm mai mult din coate. Secretul să facem bani este să înțelegem că adevărata bogăție e în mintea noastră”, susține astrologul Bianca Nuțu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre