Simona Ionescu / Redactor Șef

Nimeni nu v-a spus cum vi se va schimba viața folosind un portofel colorat și o lavetă albă. Sfaturi prețioase

Nimeni nu v-a spus cum vi se va schimba viața folosind un portofel colorat și o lavetă albă. Sfaturi prețioase
Sunt puțini cei care s-au gândit că o culoare aleasă poate influența bogăția. Dar iată și ce va trebui să curățați portofelul folosind o lavetă albă. Viața vi se va schimba.

O lavetă albă care va curăța portofelul este un lucru important pentru a alunga sărăcia. Iată și în ce culori trebuie să fie portofelul pentru a avea parte de bani și a vă schimba viața.

În zodiacul chinezesc au încredere tot mai multe persoane și, potrivit acestuia, fiecărei zodii îi corespunde o culoare care îi aduce noroc. Cum a apărut zodiacul chinezesc? Potrivit legendei, într-o zi Buddha a chemat toate animalele să sărbătorească, dar doar 12 au răspuns apelului său. E vorba de tigru, iepure, dragon, șarpe, calil, capra, maimuța, cocoșul, câinele, porcul, șobolanul și bolul. În acel moment, Buddha a decis să numească după aceste animale 12 ani ai unui ciclu.

Turcoazul se potrivește Șobolanului

Nativii care sunt Șobolani în zodiacul chinezesc își vor schimba situația financiară dacă vor folosi un portofelul în nuanțe de turcoaz sau verde. La rândul său, pentru a nu avea probleme cu banii, nativului Bivol i se recomandă portofelul de culoare violet, galben și gri. Cele mai benefice culori pentru Tigru sunt alb, albastru și argintiu. Iepurele va avea parte de abundență financiară dacă vor purta un portofel în nuanțe de roșu, auriu, portocaliu și chiar negru.

Sfaturi prețioase pentru a vă umple portofelul cu bani

Doar galben și verde pentru Șarpe

La rândul său, Dragonii vor avea de ales între culorile alb, albastru, violet și smarald. Nativii Șarpe au opțiuni puține. Vor bani, trebuie să-și cumpere un portofel galben sau verde. Un portmoneu auriu, galben sau burgund e cel mai potrivit pentru ca nărăvașii Cai să-și revină cât mai repede financiar.

Albastrul este fix ce le trebuie nativilor Capră pentru a fi la înălțime, iar pentru Maimuțe nimic nu e mai potrivit ca tonurile de gri și verde. Pentru cei din zodia Cocoș, banii vor veni repede dacă vor purta un portofel alb sau albastru, în timp ce Câinii vor avea de ales între nuanțele de violet. Nu în ultimul rând, Mistreții se vor îmbogăți dacă vor avea portofele maro, roșii sau verzi.

Nu țineți niciodată portofelul gol

Pentru a atrage banii de partea voastră, specialiștii în feng shui spun că e important să aveți un portofel încăpător, care să aibă permanent în interior un bănuț. Foarte important pentru a atrage banii să curățați portofelul frecvent cu o lavetă umedă, albă, iar lângă bani să puneți câteva mesaje, de genul prosperitate, bogăție sau abundență.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre