Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” anunță schimbări la nivel planetar. Ce ne așteaptă în februarie

Astrologul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” anunță schimbări la nivel planetar. Ce ne așteaptă în februarie
În ediția din 5 februarie 2024, unul dintre astrologii emisiunii „Răzvan și Dani”, Sanda Ionescu, a făcut previziuni pentru luna februarie.

Potrivit astrologului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Sanda Ionescu, acum 242 a avut loc Marea Schismă dar și multe alte evenimente importante. De același lucru vom avea parte și acum. Ce vor face zodiile în februarie.

„E posibil să avem parte de reforme, revolte, pentru că Pluton îl această lună îl va întâlni pe Marte, care e planeta războiului, ambele fiind sub semnul Vărsătorului. Se vor duce și Venus și Mercur și asta înseamnă că vor avea loc schimbări la nivel planetar. Cei mai avantajați în această lună vor fi Vărsătorii, Gemenii și Balanțele, care vor avea susținere și revelații și vor trebui să profite de asocierile care vor avea loc, de lecțiile care li se vor da. Sunt semne inteligente, așa s-au născut”, a spus astrologul Sanda Ionescu.

Ce se va întâmpla cu zodiile în februarie

Berbecii au început curățenia de primăvară în ceea ce privește prietenii. Au devenit foarte selectivi, dar pentru ei chiar e indicat acest lucru. În ceea ce îi privește pe Tauri, sunt foarte introvertiți acum, socializează dificil și nu vor să iasă din starea de contemplare. Trebuie să aibă grijă luna aceasta pentru că vor putea să aibă probleme cu autoritățile.

Racii pot beneficia de moșteniri sau salariu mai mare

În februarie, Gemenii vor trebui să meargă într-o vacanță, pentru că au nevoie de multă energie. E indicat să studieze, pentru că au susținere mental și intelectual. Lună bună și pentru Raci, care vor beneficia de moșteniri sau li se pot mări salariile. Sfatul astrologului: să nu-și facă nici un fel de credite.

Horoscop Neatza

 

Răcelile se vor ține scai de Fecioare

Pentru Lei, februarie vine cu provocări, care îi scoate din starea lor și trebuie să înțeleagă că sunt actorii principali, dar trebuie să-i accepte și pe ceilalți din jur. Fecioarele trebuie să muncească mai puțin, pentru că se dedică tuturor și nu prea e bine. În plus, răcelile se vor ține scai de ele.

Perioadă excelentă de călătorii pentru Săgetători

Februarie e luna iubirii pentru Balanțe, iar dacă au visat la o dragoste ideală, au toate șansele să o găsească. Scorpionii sunt mai familiști în februarie, vor fi atenți la veniturile din familie, dar e posibil să fie surprinși de un membru al acesteia. Informații bruște, neplăcute. Februarie e o perioadă bună de călătorii pentru Săgetători. Vor putea să țină conferințe, să scrie cărți, au parte de un foc mental puternic.

Peștii să-și facă niște analize

Capricornii au idei bune, evolutive și ar fi bine să investească în acestea în 2024. Vărsătorii stau foarte bine cu imunitatea în februarie și să pună accent pe ei. Nu e exclus să apară iubirea care să-i trezească la realitate. Nici Peștilor nu le va merge rău în februarie, dar ar fi bine să-și facă niște analize. Sunt mai introvertiți acum, nu-și doresc să socializeze. Le este recomandat să-și încarce bateriile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre