Simona Ionescu / Redactor Șef

Zodiile care au cea mai mare șansă să se căsătorească în această vară. Va fi plin de nunți și de logodne

Zodiile care au cea mai mare șansă să se căsătorească în această vară. Va fi plin de nunți și de logodne
Anul 2023 a venit cu șanse mari de logodnă și chiar de căsătorie pentru trei dintre zodii. Vara aceasta va fi plină de nunți și de cereri în căsătorie. Iată care dintre zodii vor fi cele mai norocoase și curajoase pentru a face pasul cel mare în dragoste.

 TAUR

Taurii se regăsesc printre persoanele care își doresc să-și întemeieze o familie, să aibă parte de un cămin în care să se simtă confortabil și în care să-și poată găsi oricând liniștea. În aceste condiții, nu este surprinzător dacă sunt și ei printre nativii din zodiac care anul acesta au mari șanse să spună marele „DA”. Astfel, în cazul în care sunt deja parte dintr-o relație, nu vor mai amâna decizia de a se căsători, ci se vor grăbi să facă acest pas. Chiar și în situațiile în care ar interveni cineva care să le spună că ar fi preferabil să se mai gândească înainte de a lua o asemenea decizie, Taurii nu vor asculta și vor merge înainte.

În ceea ce-i privește pe Taurii singuri, a doua parte a anului 2023 le va scoate în cale sufletul pereche. Vor fi convinși că au în fața lor pe cineva cu care merită într-adevăr să-și facă planuri mari de viitor și nu vor ezita să accepte cu ușurință ideea de căsătorie. Se întâmplă așa și datorită pozițiilor planetelor Venus și Saturn, care îi vor ajuta să se bucure de un nou început în viață și să-și consolideze considerabil relația cu partenerii de cuplu.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

 GEMENI

Gemenii sunt un semn de dualitate, așa că este un moment minunat să explorezi ambele părți ale tale. Puteți folosi această perioadă pentru a vă explora latura creativă, precum și latura intelectuală. Acesta este un an minunat pentru a prelua un nou hobby, sau pentru a începe o nouă afacere de risc.

Gemenii sunt, de asemenea, un semn de comunicare, așa că este o vară minunată pentru a lucra la îmbunătățirea abilităților de comunicare pentru că zona iubirii poate fi în favoarea voastră! Aveți șansa să întâlniți un partener de cursă lungă și chiar să vă căsătoriți. Puteți folosi acest timp pentru a practica ascultarea activă și pentru a lucra la îmbunătățirea abilităților de scriere.

Este important să vă amintiți să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în acest an. Sezonul Gemenilor este un moment excelent pentru a te concentra pe sănătatea ta fizică și mentală și pentru a te asigura că ai grijă de tine.

Sursa foto: Pixabay.com
Sursa foto: Pixabay.com

SCORPION

Scorpionii care și-au găsit perechea, dar nu s-au căsătorit încă, au șanse mari să facă acest pas important fie în iunie, fie în lunile de toamnă. Își vor organiza în grabă nuntă, dar vor fi atenți la cele mai mici detalii. Toate dorințele lor se vor împlini.

În ciuda acestui fapt, este important pentru ei să-și păstreze mândria sub control și să fie atenți la cheltuielile de nuntă.

Nativii din zodia Scorpion care și-au început anul singuri nu vor rămâne așa mult timp. Planetele le rezervă o mega surpriză pentru această vară și îi vor ajuta să-și întâlnească sufletul pereche exact atunci când se așteaptă mai puțin.

Au un farmec extraordinar anul acesta, ceea ce îi va face seducători înnăscuți. Soarta le este alături în 2023!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre