Concediu într-un hotel construit într-o mină? Nu e o glumă și nici nu sunteți într-un film science-fiction (SF). Cine are bani în portofel, poate încerca.

Hoteluri ca în filmele science-fiction. Cum e să petreci o noapte într-o cameră cu sicriu în loc de pat

Cine își permite să scoată din buzunar sume exorbitante are posibilitatea să aibă un concediu plin de senzații tari. Un hotel cu totul ieșit din comun este Jules Undersea Lodge din Florida unde, după ce intrați, aveți impresia că ești pe altă lume. Camera este la zeci de metri sub apă, iar ospătarul scafandru.

Oare cum o fi să-ți bei cafeaua privind cum se zbenguie cei mai frumoși pești? La Kakslauttanen, în Finlanda, aveți o altă locație ciudată. Un hotel format din 12 igluuri, unde temperatura nu depășește niciodată 3 grade Celsius. Se pare însă că frigul nu deranjează pe absolut nimeni, dovada reprezentând-o numărul uriaș de vizitatori.

Hotel realizat din caravane

E greu de spus la ce s-o fi gândit un artist german când a decorat un hotel din Berlin cu sicrie în loc de paturi, dar acesta este un loc mult căutat. În ceea ce privește hotelurile-capsulă din Japonia acestea sunt indicate doar celor care nu au nici o legătură cu claustrofobia. Pentru că o cameră are 2×1,2 metri, un pat și un televizor. Și dacă ați visat să aveți un concediu de vis într-o rulotă asemenea șatrei, puteți să o faceți.

Oferta este deschisă de hotelul Les Roulottes de la Serves din regiunea franceză Provența. Hotelul este realizat din trei caravane restaurate spectaculos. Nici iubitorii de bere nu au fost uitați. În fiecare vară, aceștia pot opta să se distreze în Hotelul Cutiilor de Bere din Danemarca, dotat cu 121 de camere realizate din cutii imense de bere.

Nici cei din Vietnam nu stau mai prost la capitolul inventivitate. Iar cine va călca pragul hotelului Hang Nga supranumit și Casa Nebună va înțelege de ce. Hotelul are o formă atât de ciudată că nu poate fi descrisă în cuvinte, iar camerele poartă denumiri de insecte și animale.

Sursă foto:

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp