Cristi Borcea a contractat noul coronavirus. Din păcate, și fiul său Patrick a fost infectat. După ce au existat speculații potrivit cărora afaceristul ar fi fost internat de urgență în spital, fostul acționar de la Dinamo a ținut să facă primele declarații privind starea sa de sănătate.

Acesta a confirmat că el și fiul lui s-au îmbolnăvit de COVID-19 și s-au izolat de ceilalți. Cristi Borcea este asimptomatic, iar la acest moment a precizat că se simte bine, fără să fi fost nevoie de spitalizare.

Cristi Borcea este asimptomatic

Soția și fetele sale nu au luat virusul și stau departe pentru a se feri. Cristi Borcea a ținut să menționeze că de la începutul pandemiei a făcut zeci de teste pentru a afla dacă a luat virusul.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Reamintim că afaceristul în vârstă de 50 de ani mai are și alte probleme de sănătate: are probleme cardiace, iar în urmă cu zece ani a suferit o intervenție pe cord deschis. De aceea, până la acest moment a fost extrem de precaut privind acest virus.

El a mai fost răcit și la mijlocul toamnei, iar la acel moment testele au ieșit negative, inclusiv testul RT-PCR. Omul de afaceri intenționa să meargă de Sărbători cu toată familia la munte, însă la acest moment toate planurile sunt puse pe pauză.

Vești de la Liviu Dragnea. A anunțat că va lupta pentru viaţa sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp