I-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine. De ce spune Bodi asta

I-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine. De ce spune Bodi asta
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a făcut curaj să vorbească despre ce înseamnă pentru el ultimele luni: arestul, logodnica, afacerile. E neașteptat ce e cel mai important lucru.

Alex Bodi spune acum că i-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine. Afaceristul a trecut prin momente grele, pe care nu și-a imaginat că el va trăi vreodată. Totul s-a încheiat când a putut veni acasă.

„Prima dată când am venit acasă, Daria era super entuziasmată și mă aștepta acasă. Mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni, a fost un șoc super plăcut. După două zile mi-am văzut prima dată fetița cea mică, apoi am vorbit și cu fetița cea mare și mi-a adus-o de Sărbători. Pentru mine cea mai mare durere și cea mai mare bucurie sunt copiii mei”, a declarat Alex Bodi.

El a spus că gândul  la Daria Radionova cea iubitoare i-a dat putere pe durata arestului. „Daria mi-a dat dovată de un caracter cum nu pot spune în cuvinte, mi-a dat putere. Nu sunt robot, toți ne hrănim cu sentimente. Noi am avut alte războaie de dus și ei, fiind aici singură, nu i-a fost ușor. Ea ținea legătura cu ai mei, cu parteneri de-ai mei, chiar mi-a fost un sprijin. Eu o sunam pe ea o dată la două zile”, a mai povestit Alex Bodi.

Ce crede Alex Bodi despre dosarul penal în care apare

După arestul preventiv, Alex Bodi a vorbit pentru prima dată despre acele zile foarte grele. Spune că i-a fost rău după gratii, dar a fost spre bine.

„Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată. Eu am mai avut un impas în urmă cu șapte ani, dar nu cu justiția, dar au fost momente grele, cam prin aceleași lucruri am trecut și atunci. Iar acum sunt convins că o să trec căci îmi cunosc situația, am încrederea în justiție și în avocatul meu, suntem și prieteni, nu doar client-avocat.

Și asta o să se elucideze cât de curând. Da, am speranțe și cred, pentru că știu adevărul, pentru că știu substanța care se ascunde în spatele acestei situație”, a spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pentru Antena Stars.

„Nu am fost la închisoare”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să puncteze, la Antena Stars, că nu a făcut pușcărie. „Nu am fost la închisoare, cum zice toată lumea, am fost în arest preventiv”, a arătat Alex Bodi. Pe durata arestului a avut parte de o experiență traumatizantă. A și slăbit 4 kg.

„Au fost niște momente foarte grele. Sănătatea și libertatea sunt două elemente cheie. Văzând persoanele care te iubesc, știind că ai o familie, lume care crede în tine, care se bazează pe tine, astea m-au făcut mai puternic. Nu pot să-i dezamăgesc. În primul rând lupt pentru mine. Ce am făcut în viață nu a fost să demonstrez nimănui, ci mie”, a mai spus afaceristul, în cadrul emisiunii TV.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, noapte romantică în Maldive. Misterul paharelor de șampanie

Recomandarile noastre