I-a mulțumit mentorului său pentru tot ce a făcut pentru ea într-un fel inedit. Ce a făcut Narcisa Birjaru pentru chef Cătălin Scărlătescu.

I-a surprins pe toți. Ce mesaj ieșit din comun i-a transmis Narcisa Birjaru lui chef Cătălin Scărlătescu

A vrut să-și arate recunoștința față de chef Cătălin Scărlătescu de la care spune că a învățat extrem de multe. Narcisa Birjaru nu a stat pe gânduri și și-a făcut un tatuaj uriaș pe mână în care apare numele celebrului bucătar. Dar și al lui Speak, pentru care Narcisa are un respect deosebit, întrucât i-a acordat încrederea de care avea mare nevoie.

„Îți mulțumesc pentru încrederea acordată. Te iubesc!”

”După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești (…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc. (…)

Înainte de toate vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine, ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul în realitate! Îți mulțumesc încă odată pentru toată încrederea acordată! Te iubesc”, sunt mesajele pe care i le-a transmis Narcisa lui Scărlătescu.

I-a călcat pe urme lui Riki

Narcisa Birjaru este al doilea concurent care și-a tatuat numele mentorului pe braț. Cel care a spart gheața a fost simpaticul japonez Rikito Watanabe, Riki, așa cum e cunoscut, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. Acesta a apelat la un tatuator chiar din timpul ”battle-urilor”. Ulterior, Riki le-a arătat tuturor în direct cum a ieșit „opera”, spre mirarea lui Bontea, care a rămas fără cuvinte.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp