Ianis Hagi este gata pentru noul sezon din Scoția. După experiențele nefericite de la Fiorentina și Genk, tânărul și-a găsit clubul la care se simte apreciat cu adevărat. La începutul acestei luni Ianis Hagi a semnat pentru un transfer la Glasgow Rangers, de unde va încasa un salariu anual în valoare de 1,1 milioane de euro.

Deși cariera sa pe gazon e abia la început și deși de bucură de un mare succes, fiul lui Gheorghe Hagi privește mult în perspectivă și vrea să știe că va avea ce face și după ce se va retrage. El s-a lansat în afaceri: și-a înființat propria firmă de publicitate.

Afacere lăsată pe mâna mamei

Future of the Game Company SRL, firma lui Hagi junior, are sediul la București și va presta „activități ale agențiilor de publicitate”. Cum decarul echipei naționale e destul de ocupat, momentan activitățile sunt preluate de mama sa, Marilena Hagi, care a fost investită cu poziția de administrator al companiei.


Andy de la „Insula iubirii” și „Survivor” este Burlacul 2020. Cele mai noi poze cu concurentul

E bogat rău Cheloo de la iUmor. S-a aflat cât încasează lunar


Soția lui Gheorghe Hagi administrează, de altfel, și alte afaceri ale clanului. Ea e asociat unic la firma Four Attitude Explorer SRL, care are ca obiect de activitate „producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. Ea e asociată și în Hagi Sport SRL, alături de soțul ei, companie care administrează hotelul Yaki.

Sursa foto: Instragram