Ianis Hagi, poveste de dragoste serioasă. Și-a dus iubita într-un loc de vis

Ianis Hagi, poveste de dragoste serioasă. Și-a dus iubita într-un loc de vis
În ultima perioadă, sănătatea i-a cam dat de furcă fiului lui Gică Hagi, dar a scăpat de tot ce a fost mai rău și a plecat în vacanță.

Ianis Hagi a trecut prin momente nu prea plăcute, dar totul s-a terminat cu bine și abia așteaptă să-și revină.

Ianis Hagi, poveste de dragoste serioasă. Și-a dus iubita într-un loc de vis

Dacă sănătatea i-a dat de furcă, la capitolul dragoste totul îi merge din plin lui Ianis Hagi. Și pentru că e extrem de îndrăgostit de iubita sa, Elena Tănase, el a plecat într-o vacanță într-un loc de vis: „insula bogaților”, Mykonos, Grecia. Cei doi și-au făcut și fotografii împreună, de unde reiese că se iubesc parcă mai mult ca niciodată. Relația lui de iubire este una cât se poate de serioasă, iar Gică Hagi este fascinat de iubita fiului său.

„Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe”

În plus, familia lui Hagi și cea a Elenei se înțeleg foarte bine, dovadă fiind și faptul că marele sportiv a fost invitat de onoare la botezul pe care l-a făcut fratele tinerei, în 2019.

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi, în vara anului trecut, pentru digisport.

„Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra”

Acum, Ianis și-a revenit foarte mult, dar după accidentarea foarte puternică pe care a avut-o în ianuarie, când și-a rupt ligamentele la genunchi, mai trebuie să stea o perioadă liniștit. El a fost atunci operat la un spital din Londra, dar încă nu știe nimeni când va reveni pe terenul de fotbal. „El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, potrivit Digisport.

Sursă foto: mediaflux