Iată ce îl așteaptă pe fiul lui Ilie Dumitrescu după ce a fost prins drogat la volan!

Iată ce îl așteaptă pe fiul lui Ilie Dumitrescu după ce a fost prins drogat la volan!
Poliția a deschis deja dosar penal și a declanșat ancheta împotriva lui Toto (Iliuță) Dumitrescu sub acuzația de consum de substanțe interzise. Vă prezentăm etapele pe care le va urma ancheta și ce riscă tânărul de 22 de ani care se pare că a consumat cocaină.

Dosarul este la început. Iar deocamdată, singurul învinuit este actorul Toto Dumitrescu, de curând vedetă a Antenei 1 în emisiunea de mare succes „Te cunosc de undeva”.

Comunicatul Poliției este scurt și păstrează secretă identitatea lui Iliuță Dumitrescu – Toto, conform procedurilor.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”.

Polițiștii vor încerca să afle și de unde își procura tânărul drogurile, dar și dacă acesta mai oferea din ele și altora din anturaj.

Cercetările vor urma procedura din cazul Margheritei de la Clejani, și ea inculpată recent pentru consum de droguri. La fel ca și în cazul ei, polițiștii vor stabili dacă Toto Dumitrescu e doar consumator sau și diler. Pentru consum pedeapsa este de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă, plus muncă în folosul comunităţii. Dacă se va stabili că a dat și altora droguri, ceea ce înseamnă trafic, fapta se pedepseşte mult mai aspru.

În această primă etapă, anchetatorii vor aștepta rezultatul analizelor de la Institutul Medico-Legal, care să confirme sau să infirme rezultatul testului făcut de polițiștii de la Rutieră: cocaină și canabis în sângele lui Toto Dumitrescu. Plata acestor analize este făcută, prin lege, de către Poliția Română. Așa că nu trebuie să mai fie vehiculată informația falsă că cel învinuit nu vrea să plătească la IML și de aceea întârzie rezultatele.

Este foarte important să iasă analizele de sânge, căci ele vor stabili exacte ce droguri a consumat Toto Dumitrescu, iar actul eliberat de INML este singurul pe care-l ia în considerare o instanță de judecată. Din momentul în care polițiștii vor primi acest raport de la legiști, ancheta va cunoaște o accelerare și dosarul va putea primi o soluție.

Cocaina i-a pus capac și lui Toto Dumitrescu ca Margheritei din Clejani? Unde l-au prins drogat

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp