Iată cu cine împarte apartamentul și patul Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina

Iată cu cine împarte apartamentul și patul Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina
Despărțirea dintre cei doi frumoși actori din serialul Adela, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, e în continuare un șoc pentru showbizul românesc și pentru fanii lor. Au anunțat separarea la scurt timp după ce s-au întors dintr-o vacanță din care au distribuit imagini romantice. Vlad s-a mutat de acasă, dar e nu singur!

Adevărul a ieșit, în sfârșit la iveală, actorul Vlad Gherman, care s-a mutat de acasă după ce s-a despărțit de iubita sa, nu e  singur deloc. Acum se știe cu cine împarte apartamentul și patul Vlad Gherman, după despărțire.

Atunci când au anunțat separarea, actorii din serialul Adela de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…)”, au transmis cei doi într-un mesaj video, postat pe conturile lor Instagram.

Cu cine împarte apartamentul și patul Vlad Gherman

După ce a plecat de acasă, Vlad și-a făcut un vlog și povestește de toate despre ceea ce trăiește acum de când e burlac. Aseară însă adevărul a ieșit la iveală. Vlad Gherman nu locuiește singur. El împarte apartamentul și chiar și patul cu cineva.

„Nu, nu sunt singur. Încerc în fiecare zi să chem oameni pe la mine. Uite de o săptămână vărul meu stă cu mine, s-a mutat cu mine și o să mai stea câteva zile și îmi prinde tare bine”, a mărturisit Vlad într-un dialog cu Dan Capatos, aseară.

Dar cea care intră  noapte de noapte în patul lui e pisica. Mai precis, un pisoi. În perioada în care era logodit cu actrița din Adela, Gherman a mai avut pisică.

Sursa foto: Instagram

Actrița Lori Loughlin a apărut în public pentru prima oară de la eliberare. Unde a fost văzută

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp