Iată cum arată casa pentru care supărata de la „Acces direct” plătește 4500 de euro chirie lunar!

Iată cum arată casa pentru care supărata de la „Acces direct” plătește 4500 de euro chirie lunar!
Frumoasa Emily Burghelea are parte de un soț care ține cu dinții de intimitatea sa. Pe cât de vizibilă îi e nevasta, pe atât de ascuns se ține el. Așa cum vă amintiți, acesta apărea doar cu masca pe față, pentru că nu a dorit să îi știe nimeni chipul. Iar când s-a arătat a concurat cu Carla's Dreams, apărând pictat.

Emily Burghelea a devenit cunoscută publicului în 2020, pe când era asistentă la emisiunea „Acces direct” în plină telenovelă cu Vulpița și Viorel. La un moment dat s-a lăsat cu scandal. Emily a părăsit emisiunea de la Antena 1 după ce a dezvăluit că Vulpița este agresată de soțul ei, dar nimeni nu face nimic în această privință. A acuzat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida că ar fi încercat să ascundă acest lucru, dar a fost contrazisă chiar de Vulpița. După plecarea din televiziune s-a măritat.

Andrei este un prosper om de afaceri. Emily Burghelea și Andrei formează un cuplu de aproximativ trei ani. În luna aprilie a anului 2021, fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume o fetiță superbă și sănătoasă. Cu câteva luni înainte, aceasta s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, care e un prosper om de afaceri în domeniul IT. E așa prosper încât nu are nicio problemă să achite lunar, numai pe chiria casei în care locuiește cu familia sa, echivalentul câștigurilor timp de un an al unui angajat plătit cu salariul minim pe economie.

Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară, iarna aceasta. Ea e mândră de amândoi copiii săi, o fetiță și un băiețel. Pe TikTok postează uneori clipuri cu ei și întreabă cu cine seamănă.

O casă care se învârte după soare

Casa în care s-a mutat Emily Burghelea a avut parte de o reclamă bună înainte de a fi ocupată. E un imobil nou, construit în 2020, cu etaj și mansardă. Are două locuri de parcare, trei dormitoare, patru băi, aer condiționat în toate spațiile, cadă specială pentru copil în baia matrimonială, bucătărie complet echipată.

Numai masa din living a costat 4500 de euro, exact cât chiria lunară a casei. Și tot în living se găsește și principala zonă de relaxare a casei, cu o canapea cu șapte locuri și un televizor de aproape 2 metri. Mai există și o curte de 120 mp, dotată cu zonă de grătar și un baldachin balansoar cât un pat generos.

Soțul fostei prezentatoare TV are parte, în mansardă, de propriul birou în care își poate superviza angajații, pentru că există șase posturi de lucru. Mai mult, biroul beneficiază de propriul dormitor și propriul dressing, dar și de o zonă de relaxare.

Recomandarile noastre