Iată-le una lângă alta! Soacră, soacră, poamă acră – mit sau realitate pentru Cleopatra Stratan

Iată-le una lângă alta! Soacră, soacră, poamă acră – mit sau realitate pentru Cleopatra Stratan
Sunt puțini cei care știu cine este mama lui Edward Sanda, soțul Cleopatrei Stratan. Femeia e superbă și nu zici că are un băiat așa mare.

Au devenit oficial soț și soție, iar mama lui Edward Sanda o adoră pe Cleopatra. Cele două se înțeleg excelent.

Iată-le una lângă alta! Soacră, soacră, poamă acră – mit sau realitate pentru Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au văzut visul cu ochii și sunt soț și soție cu acte în regulă. Cei doi au avut o cununie civilă așa cum scrie la carte, iar părinții au fost extrem de bucuroși. În ceea ce o privește pe soacra Cleopatrei, Olimpia Sanda, aceasta o adoră pe nora sa. De altfel, cu ceva timp în urmă a afirmat că e exact nora pe care și-a dorit-o pentru băiatul ei.

„Așa trebuie să arate nora perfectă, cu sufletul și caracterul ei”

”Eu o iubesc pe Cleopatra de când era ea mică. Este fata pe care mi-o doresc pentru băiatul meu. Așa trebuie să arate nora perfectă, cu sufletul și caracterul ei. Așa mi-o doream eu. Nu m-am așteptat niciodată, dar dacă așa s-a întâmplat…”, a declarat mama lui Edward Sanda cu ceva timp în urmă la o emisiune tv.

Fanilor nu le-a venit să creadă cât e de tânără

Cu ceva timp în urmă, Edward Sanda a postat o fotografie cu mama lui, iar internauții au fost pur și simplu șocați. Motivul? Femeia e tânără și nimic nu ar fi dat de bănuit că este mama cântărețului. Aceștia au înțeles cine se află lângă artist doar atunci când au citit descrierea.

Sora lui Edward este cu 20 de ani mai mică

O ființă specială în viața lui Edward este și sora lui, cu 20 de ani mai mică. De altfel, artistul a declarat în trecut pentru Libertatea că mama sa nu a știut timp de șapte luni că e însărcinată. “Eu mi-am dorit mult timp să am o surioară, dar uite că a venit mai târziu decât mă așteptam.

Sunt 20 de ani între noi, dar mă bucur mult, o iubesc din suflet și, ce să zic, sunt foarte foarte fericit de când am aflat vestea. (…) Mama mea nu a știut nimic timp de 7 luni. Elizabeth a stat ascunsă timp de 7 luni, n-a scos nici un cuvânt, mama n-a avut nici un simptom, nimic, iar după 7 luni, am aflat că o să fiu frate și sunt în al nouălea cer”, a spus atunci cântărețul.

Sursă foto: Instagram